Video: Conor McGregor filmtrailer vrijgegeven! Nieuws
Nieuws

Video: Conor McGregor filmtrailer vrijgegeven!

Video: Conor McGregor filmtrailer vrijgegeven!

Conor McGregor komt naar het grote scherm, volledige Conor McGregor filmtrailer vrijgegeven!

Gisteren (donderdag) werd de volledige trailer voor McGregor's documentaire film online gelanceerd. De UFC lichtgewicht kampioen tweete daarover en schreef dat de film in november in de bioscopen te zien zal zijn.

De documentaire volgt McGregor vanaf zijn pre-UFC-dagen vechtend in Ierland en het Verenigd Koninkrijk, tot zijn ongelooflijke carrière de UFC. Tot en met de historische bokswedstrijd met Floyd Mayweather afgelopen augustus. McGregor, 29, werd de eerste UFC-vechter om twee titels tegelijkertijd in verschillende gewichtsklassen te houden toen hij in november 2016 Eddie Alvarez versloeg door een tweede ronde knockout bij UFC 205.

McGregor's reis naar beroemdheid

In de loop van 4 jaar is Notorious het exclusieve, all access account van Conor's meteorische stijging van het claimen van de voordelen als prof vechter, en het leven in de logeer kamer van zijn ouders in Dublin, om meerdere UFC-riemen op kampioenschap te eisen en een paar miljoen in Las Vegas. De film belooft achter de schermen, nooit eerder geziene beelden van McGregor en zijn team tijdens zijn reis naar beroemdheid te laten zien.

De film zal in Groot-Brittannië en Ierland op 1 november in premiere gaan, in de Verenigde Staten op 8 november en Australië en Nieuw-Zeeland op 9 november. De rest van de wereld zal moeten wachten tot volgend jaar 2018.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws