Home / Nieuws / VIDEO | Benny Adegbuyi verhoogt boks record met snelle knockout

VIDEO | Benny Adegbuyi verhoogt boks record met snelle knockout

Benjamin Adegbuyi onder andere bekend van GLORY Kickboxing stond gisteravond tegenover Aleksandr Lepsveridze uit Georgie in een zwaargewicht bokswedstrijd. De wedstrijd vond plaats in het thuisland van Adegbuyi, Roemenie tijdens DFS (Dynamite Fighting show). Het was de derde bokswedstrijd voor Adegbuyi die vooral actief is als kickbokser. Het gebeurt vaker dat kickboksers een uitstapje maken naar het boksen en zeer succesvol zijn, neem Nieky Holzken, die recentelijk zijn afscheid bij GLORY definitief aankondigde en zij nu concerteert op het boksen.

Imponerende Adegbuyi

Adegbuyi trof zijn tegenstander met enkel goed gerichte en effectieve stoten naar het lichaam, deze zette hij op met een jab. Een linker hoek werd Lepsveridze teveel, en een rechterhoek maakte de combinatie af waardoor Lepsveridze door de knieën ging. Lepsveridze had goed last van de stoot op het lichaam en kon niet meer overeind komen, hij werd dan ook uitgeteld door de scheids. Met deze overwinning gaat Adegbuyi naar een 3-0 record in het boksen.

Benjamin Adegbuyi vs. Jamal Ben Saddik

Overigens staat Adegbuyi op 15 september aanstaande in de ring tegen Ben Saddik tijdens GLORY 58 wat gehouden wordt in de Sears Centre Arena, Amerika. Of deze partij doorgang vindt is te bezien aangezien er flink wordt gespeculeerd dat Ben Saddik wellicht een kleine twee weken later tegen Badr Hari in de Johan Cruijff Arena zal staan tijdens GLORY 59 Amsterdam. Het gebeurt wel vaker dat er last minute wijzigingen worden doorgevoerd.

 

Bekijk ook

Conor McGregors eerste tweet ooit naar UFC baas Dana White

De eerste tweet van Conor McGregor die naar Dana White is gestuurd, is online opgedoken ...

TOP PROMOTOR BAS BOON: ‘GLORY Kickboxing is een blijvertje’

Bas Boon (midden) Vorige week bracht de Nederlandse journalist Giovanni Tjin het verhaal dat GLORY ...

WRAAK GEVECHT: Katie Taylor vs Delfine Persoon definitief

Het ziet er naar uit dat de Belgische Delfine Persoon haar kans op wraak krijgt ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page