VIDEO: Andy Ruiz Jr verslaat Anthony Joshua in boks klassieker Nieuws
Nieuws

VIDEO: Andy Ruiz Jr verslaat Anthony Joshua in boks klassieker

VIDEO: Andy Ruiz Jr verslaat Anthony Joshua in boks klassieker

Het was niet de bedoeling dat Ruiz Jr. Anthony Joshua zou uitdagen voor de zwaargewicht titels.

Echter werd Jarrell Miller betrapt op doping en stond Ruiz zaterdagnacht tegenover Joshuater als de vervangende uitdager. Nu kan Ruiz zichzelf een kampioen noemen. En in een van de grootste veldslagen in de bokshistorie, versloeg hij Joshua in de zevende ronde om de WBA (Super), IBF, WBO en IBO zwaargewicht kampioen titels te winnen.

Joshua liet het betere stootwerk zien in de eerste ronde, hoewel Ruiz de zijne vasthield. En terwijl Joshua zijn succes voortzette in de tweede, kwam Ruiz naar voren om de agressor te worden en Joshua in de problemen te brengen door hem gedegen tegenstander te bieden.

VIDEO: Andy Ruiz Jr verslaat Anthony Joshua in boks klassieker

Flinke knockdowns

In de derde ronde keerde het tij, toen Joshua Ruiz liet vallen met een counter shot. Maar niet lang daarna boekte Ruiz een eigen knock-down en liet Joshua met een hoek neer vallen. Ruiz bleef Joshua achtervolgen, terwijl de titelverdediger op zoek was naar clinches om meer problemen te voorkomen. Maar Ruiz slaagde erin Joshua vlak voor het einde van de ronde te laten vallen.

ZIE OOK >> Bokser laat Belgische tegenstander hotel uit zetten

Na Joshua opnieuw in de zesde te hebben gedomineerd, begon de zevende heftig, maar Ruiz werd brutaler en hij was op weg naar een volgende knock-down. Joshua overleefde die knockdown, maar Ruiz zette zijn aanval voort en liet hem nog een keer vallen. Joshua kwam overeind, maar de scheidsrechter besloot dat hij genoeg had gezien en zwaaide het gevecht uit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws