Opstootje: Bokser laat Belgische rivale hotel uitzetten Nieuws
Nieuws

Opstootje: Bokser laat Belgische rivale hotel uitzetten

Opstootje: Bokser laat Belgische rivale hotel uitzetten
Opstootje: Bokser laat Belgische rivale hotel uitzetten

Vandaag zaterdag 1 juni staan de Belgische bokser Delfine Persoon en de Ierse Katie Taylor tegenover elkaar in New York.

Heel België spreekt er schande van, boksheldin Persoon werd het hotel uitgezet waar zij logeert in voorbereiding op haar gevecht tegen Taylor. Op aangaven van Taylor werd haar rivale Persoon uit het hotel gezet, waar ze allebei logeerden. "‘Totaal respectloos," fulmineert haar coach Filiep Tampere.

Maandag arriveerde Delfine Persoon samen met haar coach Filiep Tampere in het Renaissance Hotel in Manhattan, New York. Het hotel is vlakbij het Madison Square Garden, waar zaterdag het gevecht plaatsvindt en vier wereldtitels op het spel staan.

Honger naar de winst

Echter kregen Persoon en haar coach op dinsdagavond te horen dat ze hun koffers alweer mochten pakken. Taylor wilde niet dat haar rivale in hetzelfde hotel logeerde. Dit verbaasde de Belgische equipe, aangezien het al langer bekend waar is de twee boksers zouden logeren.

ZIE OOK>> Deontay Wilder akkoord met rematch tegen Tyson Fury

Het voorval wordt omschreven als een psychologisch steekspelletje. Persoon laat zich er echter niet door uit het veld slaan en haar coach zegt: “Haar stoort het niet, mij wel. En het zal haar wel prikkelen voor zaterdag. Hoe meer ze tégen haar zijn, hoe groter haar honger zal zijn om te winnen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws