VERVLOEKT! Rapper Drake verliest weer veel geld aan wedden op UFC gevechten Nieuws
Nieuws

VERVLOEKT! Rapper Drake verliest weer veel geld aan wedden op UFC gevechten

VERVLOEKT! Rapper Drake verliest weer veel geld aan wedden op UFC gevechten

Rapper Drake verloor een waanzinnige hoeveelheid geld door te wedden op het UFC 278 evenement van afgelopen weekend. De Drake-vloek lijkt terugwant , de rapper zette onder andere een weddenschap in op voormalig UFC-vedergewicht kampioen José Aldo bij UFC 278 maar deze verloor.

Nadat hij $270.000 had verloren, besloot de rapper dat hij zou verdubbelen door op Kamaru Usman zou te wedden om Leon Edwards af te maken. Hij voegde ook Usman toe om te winnen in de vierde ronde van het gevecht. Geen van zijn weddenschappen kwamen uit en de rapper verloor uiteindelijk ongeveer een half miljoen.

Weer verloren

De hiphopartiest heeft een lange geschiedenis van wedden op UFC-gevechten, waaronder recentelijk het steunen van het Britse paar Paddy Pimblett en Molly McCann in een dubbele weddenschap. UFC 278 was killing voor Drake en waarbij Usman zijn titel verloor nadat hij werd uitgeschakeld door de Britse uitdager Edwards tijdens de headliner in de Vivint Smart Home Arena.

De rapper is er vaak van beschuldigd vechters te vernederen met het publiekelijk tonen van zijn UFC-wedbriefjes. Vooral als deze verloren hebben en Drake veel geld heeft gewonnen. Maar het geluk zat hem deze keer niet mee. Kortom, als je Drake-weddenschappen ziet doen, zet je geld dan maar op de andere vechter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws