Verlamde MMA-vechter! McGregor laat favoriet hebbedingetje veilen Nieuws
Nieuws

Verlamde MMA-vechter! McGregor laat favoriet hebbedingetje veilen

Verlamde MMA-vechter! McGregor laat favoriet hebbedingetje veilen

Conor McGregor heeft zijn hart op de goede plek, hij laat zijn favoriete laarzen veilen om een verlamde MMA-vechter te helpen.

De laarzen, gedragen door McGregor in de aanloop naar zijn gevecht met Floyd Mayweather in 2017, werden op kerstavond ter veiling aangeboden. Dit om geld in te zamelen voor een Ierse MMA-vechter die verlamd is geraakt.

De opbrengst van de veiling zal worden gedoneerd aan Ian Coughlan, een MMA-vechter die in de zomer verlamd raakte na een gruwelijk ongeval tijdens de training. Hij werd beschouwd als een van de meest grote talenten in Ierland.

Groot succes

Coughlan bereidde zich voor op zijn terugkeer naar de MMA-kooi bij Bellator. De Ier maakte daar zijn debuut. Dit werd geblokkeerd doordat hij verlamd raakte tijdens een training. Er werd vrijwel gelijk een geld inzamelingsactie op gestart die binnen dagen genoeg opleverde voor de peperdure behandelingen (lees verder onder Instapost).

De organisatoren dankte dan ook de mensen die geld overmaakten; ,,We willen al onze donateurs, inclusief Conor McGregor, bedanken voor hun hulp bij het bereiken van ons oorspronkelijke doel voor Ian's behandeling." Als extra zet McGregor zijn laarzen te koop waar tot op 11 januari geboden kan worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws