Verkeersruzie loopt uit op heftige vechtpartij! 'Kent u ze?' Nieuws
Nieuws

Verkeersruzie loopt uit op heftige vechtpartij! 'Kent u ze?'

Verkeersruzie loopt uit op heftige vechtpartij! 'Kent u ze?'

De Politie van de Duitse stad Aachen is op zoek naar twee mannen die in een heftige vechtpartij raakten op de EuropaPlatz eerder deze maand op 6 maart.

De beelden liegen er niet om van de videocamera van een auto die achter een aantal auto's tot stilstand komt. Ineens stapt een man uit een Skoda en valt de bestuurder van een Range Rover aan.

Politie zoekt vechtersbazen die verkeer ophielden

Met een stevige stoot slaat de aanvaller de bril van de man meters ver weg en dan escaleert het gevecht. Het gaat er heftig aan toe en even lijkt het er dat de aangevallen man over de reling van het viaduct zal worden gegooid.

Echter verweerd deze zich en trekt zijn aanvaller bijna zijn auto in. Echter krijgt deze nog een klap na waarna de agressieve man rustig zijn petje oppakt en naar zijn auto loopt. Dan rijden de vechtersbazen weg. Volgens mediaberichten zegt de politie dat de aanvaller een vechtsport achtergrond moet hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws