Oude man slaat 3 overvallers van zich af! 'Boks geheugen werkt altijd' Ander Nieuws
Ander Nieuws

Oude man slaat 3 overvallers van zich af! 'Boks geheugen werkt altijd'

Oude man slaat 3 overvallers van zich af! 'Boks geheugen werkt altijd'

Een oude man die drie jonge overvallers van zich afsloeg leek een goed boks geheugen te hebben. Hij liet zich niet zomaar beroven.

De video liegt er niet om als we drie jonge vermomde overvallers een oudere man te lijf zien gaan. Het gaat razendsnel en pakken de man vast die zij van zijn horloge en andere kostbaarheden lijken te ontdoen.

Dan slaat de situatie letterlijk om en verweerd de man zich kranig en slaat de boeven van zich af. de drie zetten het op een lopen als zij zien dat de man de bokshouding aan neemt om er nog wat uit te delen. Naar verluidt deed de man in het verleden aan de sport.

Terwijl de jongens vluchten schreeuwt de man hen na uit woede terwijl hij controleert wat er is gestolen. Uiteindelijk opent hij de deur van zijn winkel om deze binnen te gaan.

Over het algemeen worden stedelijke gebieden beschouwd als risicovoller voor overvallen en straatroven dan landelijke gebieden. En nemen deze toe.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws