Home / Nieuws / Vergeet de Bitcoin wordt rijk met aandelen in Mixed Martial Arts

Vergeet de Bitcoin wordt rijk met aandelen in Mixed Martial Arts

Je leest veel over het aankopen en investeren in Bitcoins en andere digitale valuta, vergeet deze even en ga investeren in vechtsporten zoals in MMA (Mixed Martial Arts). Een van de voorbeelden van hoe je veel geld kunt verdienen met aandelen in Vechtsporten is de Professional Fighters League (PFL). Zij hebben een investering ronde achter de rug die maar liefst $ 28 miljoen Series B aandeleninvesteringen heeft opgeleverd. Dit geeft aan dat reguliere bedrijven en investeerders geloven in vechtsporten zoals MMA.

Aandelen

Enkele bekende investeerders die klaarblijkelijk geloven in vechtsport als manier om geld in te investeren en terug te verdienen hebben flink geïnvesteerd. Waaronder Kevin Hart, acteur, komiek en ondernemer; Mark Burnett, Chairman Worldwide Television Group MGM, tv-pionier en producer; Tony Robbins, legendarisch spreker, auteur, ondernemer en levensstrateeg; en Ted Leonsis, meerderheidsaandeelhouder van NHL 2018 Stanley Cup Champion Washington Capitals en NBA Washington Wizards, evenals een visionaire sporttechnologie.

“PFL stelt vechters in staat hun eigen lot te bepalen, wat nieuw is voor MMA”

Bijkomende investeerders in deze PFL Series B-ronde zijn onder meer: ​​Elysian Park Ventures; SWaN Ventures; Debra Cafaro, Chairman / CEO, Ventas Inc. en Minority Owner of the Pittsburgh Penguins (NHL); Mark Leschly, Managing Partner, Iconica Ventures; en Brandon Beck, mede-oprichter van Riot Games en mede-maker van League of Legends.

Vergeet de Bitcoin wordt rijk met aandelen in Mixed Martial Arts

De Professional Fighters League is de eerste ooit die het fan-vriendelijke sportkalender-format heeft gebracht voor mixed martial arts (MMA), waarbij individuele vechters strijden in een reguliere competitie, single-elimination play-off en seizoensaflopend kampioenschap. Dit zelfde formaat heeft het publiek aangestoken, media-waarde ingebouwd en geld opgeleverd voor sponsors in grote sportcompetities zoals de NFL, NBA, MLB en NHL.

“Ik heb ooit gezegd:” Als je in het gezicht wordt getrapt, verdien je het, omdat je de voet zag komen “… dat was voordat ik investeerder werd in de Professional Fighters League!” Zei Kevin Hart, PFL Investor. “Ik hou van sporten en de PFL is mijn favoriete nieuwe sport om te zien. De PFL-gevechten zijn de meest opwindende in MMA, omdat elk gevecht iets betekent, waarbij vechters werken aan het winnen van een plek in de play-offs en de kans op hun deel van de $ 10 miljoen. Ik werd een investeerder omdat ik geloof dat de PFL de toekomst is van MMA. ”

Evolutie

“Ik heb geïnvesteerd omdat ik er zeker van ben dat de volgende evolutie van MMA deze Professional Fighters League is”, voegde Mark Burnett, PFL-investeerder, toe. “De vechters moeten winnen om verder te gaan. Het is MMA. ” “PFL stelt vechters in staat hun eigen lot te bepalen, wat nieuw is voor MMA,” zei Tony Robbins PFL-investeerder. “PFL is een meritocratie, waardoor alle vechters een gelijke kans krijgen, en dat is waar het bij leven en sport om draait.”

PFL 2018 Season heeft 72 Elite MMA-vechters in 6 gewichtsklassen. Elke vechter concurreert in twee gevechten in het PFL Reguliere seizoen op donderdagavond in juni, juli en augustus. De beste 8 vechters in elke gewichtsklasse op basis van resultaten gaan door naar de single-elimination PFL Playoffs in oktober. Het PFL-kampioenschap is oudejaarsavond, de meest dynamische nacht in de MMA-geschiedenis, met zes achtereenvolgende titel gevechten en een prijzenpot van $ 10 miljoen.

Het PFL 2018-seizoen is aan de gang en het gedifferentieerde formaat en innovatieve scoring hebben de aandacht getrokken van zowel die-hard fans als degenen die niet bekend zijn met MMA. Het PFL-seizoenformaat biedt fans authentieke, interessante verhalen terwijl ze de reis van de vechters volgen. De PFL-gevechten waren spannend, met 75% eindigend in knock-out of submissions vanwege het gepatenteerde scoresysteem van PFL dat bonuspunten toekent voor vroege finishes.

Voor de fans

“We startten de Professional Fighters League voor de 300 miljoen MMA-fans over de hele wereld die zin hebben in spannende nieuwe gevechten en innovatieve inhoud”, zegt Donn Davis, medeoprichter en voorzitter van het bestuur van de Professional Fighters League. “De PFL heroverweegt MMA met een regulier seizoen, play-offs en verdiende kampioenschappen, waardoor MMA-fans de transparantie, verhalen en context krijgen die in alle andere grote sporten bestaat.”

“Fans hebben enthousiast gereageerd op de PFL, met meer dan 2,5 miljoen mensen die PFL4 hebben bekeken”, zegt Pete Murray, CEO van PFL, “Onze gevechten zijn even spannend en onze uitzending is net zo goed als andere MMA-organisaties die al tientallen jaren bestaan, en we zijn net begonnen. ”

Het PFL reguliere seizoen wordt afgesloten met de laatste twee evenementen PFL6 donderdag 16 augustus en PFL7 donderdag 30 augustus in het prachtige Ocean Resort and Casino in Atlantic City.

Bekijk ook

GLORY 60: Harut Grigorian geblesseerd, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

GLORY 60: Harut Grigorian zegt af, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

Het nieuws dat Harut Grigorian zijn titel niet zal verdedigen zaterdagavond in Lyon tijdens Glory ...