UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’
Home / Nieuws / UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Conor McGregor de meest beruchte UFC ster haalt opnieuw de krantenkoppen. Dit keer omdat hij naar verluidt een Italiaanse DJ heeft geslagen, waardoor deze een gebroken neus is zou hebben opgelopen.

De Italiaanse DJ Francesco Facchinetti en zijn vrouw plaatsten op hun sociale media dat Conor McGregor de muziekster "uit het niets" sloeg. Facchinetti en zijn vrouw plaatsten op hun sociale media dat ze aan het chillen waren met McGregor en zijn verloofde, toen de Ier naar verluidt de beroemde Italiaanse DJ zonder reden aanviel en hem afgelopen nacht rond 02.30 uur zonder provocatie sloeg.

Gevaarlijk

De Italiaanse DJ Francesco Facchinetti en zijn vrouw plaatsten op hun sociale media dat Conor McGregor de muziekster "uit het niets" sloeg
Door Stephie Haynes op 17 oktober 2021 06:

Facchinetti beweerd dat McGregor hem had geslagen, en naar verluidt zijn neus gebroken heeft in het bijzijn van een combinatie van 10 getuigen en lijfwachten.


Blijf uit zijn buurt

De vrouw van Facchinetti beschreef het incident ook op haar sociale media en waarschuwt fans: ,,Hij blijft tot 26 oktober in Italië. hij is een onstabiel en gevaarlijk persoon”, waarschuwde Wilma.

De Ierse ster werd het meest recentelijk in verband gebracht met een handgemeen met een andere muziekster, Machine Gun Kelly, tijdens de VMA's van vorige maand. Op het moment van schrijven heeft hij nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page