Vechtersbaas verorbert monsterpizza in recordtempo en strijkt dikke cheque op Nieuws
Nieuws

Vechtersbaas verorbert monsterpizza in recordtempo en strijkt dikke cheque op

Vechtersbaas verorbert monsterpizza in recordtempo en strijkt dikke cheque op

Antonio, de minder bekende broer van de beroemde vechter Patrik Ćelić, slaagde erin de gigantische pizza in slechts 53 minuten op te eten en 1.000 mee naar huis te nemen.

In het rustige stadje Karlovac is er een pizzeria die plots beroemd werd, niet zozeer om hun geheime saus, maar om een gigantische uitdaging: een pizza van één hele meter. Ja, je leest het goed, een meter pizza! En als je denkt "dat eet ik even op tijdens de lunch", nou, denk dan nog maar eens goed na.

De deal was simpel: als je die hele lap deeg met alles erop en eraan opkrijgt, zonder ook maar een kruimel over te laten, dan krijg je van de eigenaar een lekker zakcentje van 1.000 euro. Klinkt als de droom van elke student, toch?

Antonio Čelić, de man, de Mythe, de Pizzakoning

Na 41 dappere zielen die het probeerden en faalden, kwam nummer 42, Antonio Čelić, een MMA-vechter uit Zagreb die blijkbaar dacht: "Een beetje slaan en schoppen kan ik wel, maar laat me eens zien wat ik met deze pizza kan doen." En jawel, in slechts 53 minuten werkte hij die hele pizza naar binnen.

Zijn geheim? Misschien een onverzadigbare honger na al dat trainen, of misschien is hij gewoon geboren om pizza's te verslinden.

Wat zeiden ze na de overwinning?

"Ik heb zwaardere tegenstanders gehad dan deze pizza," grapte Antonio nadat hij zijn buit binnenhaalde. De eigenaar van de pizzeria was ook onder de indruk: "We dachten dat deze pizza onverslaanbaar was, maar toen kwam Antonio..."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws