Vechtbaas White daagt Jake Paul uit: 'Test me dan' Nieuws
Nieuws

Vechtbaas White daagt Jake Paul uit: 'Test me dan'

Vechtbaas White daagt Jake Paul uit: 'Test me dan'

Dana White, UFC-baas daagt Jake Paul uit. Cocaïne test me voor 10 jaar als ik jou op doping kan testen voor 2 jaar. White denkt vrijwel zeker niet dat Paul zijn uitdaging zal accepteren, en hij is ook niet van plan hem iets te bewijzen.

UFC-president Dana White is er niet blij mee dat Jake Paul hem constant een cocaïneverslaafde noemt. De vechtbaas heeft gereageerd met een uitdaging voor de YouTube-ster, die bokser is geworden.

Stop met die onzin

,,Ik heb een uitdaging voor Jake Paul", zei White. ,,Deze man blijft maar zeggen dat ik een coke-head ben. Hij kan me willekeurig testen op cocaïne voor de komende 10 jaar, als ik hem willekeurig kan testen op steroïden voor de komende twee jaar.”

White is niet de eerste die concludeert dat Paul prestatie verhogende middelen heeft gebruikt. Woodley twijfelde aan het gebrek aan PED-testen rond hun beide bokswedstrijden dit jaar. Tommy Fury, die deze maand tegen Paul zou boksen voordat hij zich terugtrok vanwege een blessure, had soortgelijke vermoedens.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws