Vechtbaas voor Jake Paul vs Nate Diaz gevecht: 'spannend en interessant' Nieuws
Nieuws

Vechtbaas voor Jake Paul vs Nate Diaz gevecht: 'spannend en interessant'

Vechtbaas voor Jake Paul vs Nate Diaz gevecht: 'spannend en interessant'

Dana White UFC-vechtbaas, denkt dat er leven zit in een mogelijk boksgevecht tussen UFC-ster Nate Diaz en YouTuber Jake Paul. White is van mening dat dit een gevecht is dat in de toekomst zou moeten plaatsvinden en gelooft dat het logisch is.

UFC-vechtbaas White sprak onlangs met TheMacLife over het laatste nieuws over de contractsituatie van Diaz, Waar hij een update gaf over de terugkeer van Diaz naar de UFC, evenals zijn reactie op Diaz die vroeg om zijn ontslag en een mogelijk gevecht met Paul voorstelde.

White zei dat het omgaan met Diaz ingewikkeld is, maar belooft hem uiteindelijk een gevecht te bezorgen. ,,Omgaan met Nate is altijd leuk, spannend en interessant, dus we zullen zien," zei White. “Ik weet niet wat we gaan doen."

,,Luister, je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te zien, veel spelletjes spelen en wat dan ook. Luister, contractueel moeten we hem een gevecht bezorgen. We zullen hem een gevecht bezorgen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws