Vechtbaas schiet terugkeer UFC-legende af! 'Dit gaat nooit gebeuren' Nieuws
Nieuws

Vechtbaas schiet terugkeer UFC-legende af! 'Dit gaat nooit gebeuren'

Vechtbaas schiet terugkeer UFC-legende af! 'Dit gaat nooit gebeuren'

Dana White Zegt dat er "geen kans" Is op Terugkeer van Ronda Rousey naar de UFC.

Fans hebben gespeculeerd over een mogelijke terugkeer van de UFC Hall of Famer, met UFC 300 in het vooruitzicht. Rousey heeft niet gevochten in de octagon sinds 2016, toen ze verloor van Amanda Nunes.

Ronda Rousey keert nooit terug naar de UFC

In een interview met Justin Barrasso van Sports Illustrated verklaarde UFC-president Dana White dat er geen kans is dat Ronda Rousey terugkeert naar de UFC. "Er is geen kans," zei Dana White. "Ze heeft alles bereikt wat ze wilde bereiken."

White benadrukte verder dat Rousey alles heeft bereikt wat ze zich had voorgenomen in de vechtsport. Hij merkte op dat ze nu een gezin sticht.

"Haar droom was om een UFC-kampioenschap te winnen, vervolgens een WWE-kampioenschap te winnen, en dat heeft ze gedaan," aldus White. "Nu begint ze een gezin. Ronda heeft zoveel geld verdiend, en ze verdient nog steeds veel geld aan sponsorcontracten."

Ronda Rousey's toekomst bij WWE is onzeker. Na haar verlies tegen Shayna Baszler bij WWE SummerSlam schreef ze dat ze geen reden had om in het worstelen te blijven. Ze heeft naar verluidt WWE een definitieve vertrekdatum gegeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws