Vader Olympisch bokskampioen gewond bij schietpartij in boksschool – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vader Olympisch bokskampioen gewond bij schietpartij in boksschool

Vader Olympisch bokskampioen gewond bij schietpartij in boksschool

Vanmorgen vroeg net voor 07:00 in de ochtend heeft er een schietpartij plaatsgevonden in een boksschool, waarbij de vader van de Olympische gouden medaillewinnaar Katie Taylor gewond is geraakt. Het schietincident vond plaats in de buurt van Dublin. Peter Taylor was in de Bray Boxing Club in Co Wicklow boks training aan het geven toen de aanval plaatsvond. Een 30-jarige man werd gedood en een andere man van 35 jaar oud raakte gewond, volgens de Ierse politie.

Taylor is de vader van de meervoudige bokskampioene Katie Taylor

De Noord Ierse Politie zegt dat een verdachte het tafereel ontvluchtte in een zilverkleurige Volkswagen Caddy-bestelwagen met Noord-Ierse kenteken platen. Op navraag wie er betrokken waren bij de schietpartij vertelde medewerker Michael O’Connor: “Pete Taylor is neergeschoten.” Taylor is de vader van de Olympische, Europese en Wereldkampioen van Ierland, Katie Taylor. Een technisch onderzoek wordt uitgevoerd door gespecialiseerde agenten, het lichaam van de gedode man ter plaatse blijft in afwachting van de komst van de patholoog.

Veel geweld in Noord Ierland

Local Sinn Fein TD John Brady twitterde: “Absoluut schokkend nieuws van de Bray Boxing club vanmorgen. Weer een donkere dag voor Bray. De minister van Gezondheid van Ierland, Simon Harris, die het kiesdistrict van Wicklow vertegenwoordigt, tweette: “Schokkend nieuws in Bray vanochtend. Ik twijfel er niet aan dat de Politie er alles aan doen om de verantwoordelijken te arresteren. ” Ook al is het geweld tussen de voormalige IRA en de Protestanten voorbij toch vindt er nog veel geweld plaats, zo hebben paramilitairen de rol van de politie op zich genomen, en voeren straf expedities uit tegen diverse persoenen. Of dit ook het geval is in dit geval is nog niet bevestigd.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page