Uniek Muay Thai en Mixed Martial Arts sport evenement in Almere! Nieuws
Nieuws

Uniek Muay Thai en Mixed Martial Arts sport evenement in Almere!

Uniek Muay Thai en Mixed Martial Arts sport evenement in Almere!

Op Zaterdag 25 November 2017 wordt er in Sporthal Stedenwijk een MuayThai en Mixed Martial Arts sport evenement georganiseerd voor jeugd, amateurs en professionals.

Uniek Muay Thai en Mixed Martial Arts sport evenement in Almere!

De organisatie is in handen van SLAMM EVENTS die sinds 2002 gala’s in Almere organiseert. SLAMM EVENTS werkt samen met de internationaal overkoepelende organisatie World Mix Martial Arts Asscociation ( WMMAA)

In Nederland zal de I.M.A (International Mixfight Association) met kennisgeving aan de F.O.G, V.O.N en de Nederlandse Vechtsport Autoriteit de MMA partijen leiden.

SLAM (MMA) van amateur naar pro

Voor het MMA staan er een aantal amateur wedstrijden op het programma. De winnaars kunnen zich kwalificeren voor deelname aan internationale amateur wedstrijden georganiseerd door de WMMAA. Joey Berkenbos en Melvin Suijdam Kuku Victor zullen het programma aanvullen met pro partijen en kunnen aanspraak maken om internationaal geplaatst te worden bij de grote MMA organisatie M-1 https://m1global.tv/.

In voorbereiding op SLAM(MMA) zullen er regionale training clinics worden georganiseerd.

1 Oktober 2017 om 11:00 Days Gym , Televisieweg 83, Almere

22 oktober 2017 om 11:00 Jurojin Groenesteeg 107 Leiden

MUAYTHAI: Met het oog op onze aankomende Muaythai evenementen 2018 is er een optie voor B klassers om op Full Muay Thai 3x3 met ellenbogen bescherming te vechten.

Opgeven voor deelname:

B,C,N en J klasse kunt u opgeven matchmaking@slamm.nl zorg wel voor dat u het onderstaand overzicht compleet invult en z.s.m. weer aan ons retourneert en geef aan in welke discipline jou vechter mee doet MMA of THA/KICKBOX.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws