Uniek Muay Thai en Mixed Martial Arts sport evenement in Almere! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Uniek Muay Thai en Mixed Martial Arts sport evenement in Almere!

Uniek Muay Thai en Mixed Martial Arts sport evenement in Almere!

Op Zaterdag 25 November 2017 wordt er in Sporthal Stedenwijk een MuayThai en Mixed Martial Arts sport evenement georganiseerd voor jeugd, amateurs en professionals.

Uniek Muay Thai en Mixed Martial Arts sport evenement in Almere!

De organisatie is in handen van SLAMM EVENTS die sinds 2002 gala’s in Almere organiseert. SLAMM EVENTS werkt samen met de internationaal overkoepelende organisatie World Mix Martial Arts Asscociation ( WMMAA)

In Nederland zal de I.M.A (International Mixfight Association) met kennisgeving aan de F.O.G, V.O.N en de Nederlandse Vechtsport Autoriteit de MMA partijen leiden.

SLAM (MMA) van amateur naar pro

Voor het MMA staan er een aantal amateur wedstrijden op het programma. De winnaars kunnen zich kwalificeren voor deelname aan internationale amateur wedstrijden georganiseerd door de WMMAA. Joey Berkenbos en Melvin Suijdam Kuku Victor zullen het programma aanvullen met pro partijen en kunnen aanspraak maken om internationaal geplaatst te worden bij de grote MMA organisatie M-1 https://m1global.tv/.

In voorbereiding op SLAM(MMA) zullen er regionale training clinics worden georganiseerd.

1 Oktober 2017 om 11:00 Days Gym , Televisieweg 83, Almere

22 oktober 2017 om 11:00 Jurojin Groenesteeg 107 Leiden

MUAYTHAI: Met het oog op onze aankomende Muaythai evenementen 2018 is er een optie voor B klassers om op Full Muay Thai 3×3 met ellenbogen bescherming te vechten.

Opgeven voor deelname:

B,C,N en J klasse kunt u opgeven matchmaking@slamm.nl zorg wel voor dat u het onderstaand overzicht compleet invult en z.s.m. weer aan ons retourneert en geef aan in welke discipline jou vechter mee doet MMA of THA/KICKBOX.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page