VIDEO: Uniek 4 mans kickboks toernooi voor kleine mensen in Nederland - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Uniek 4 mans kickboks toernooi voor kleine mensen in Nederland

VIDEO: Uniek 4 mans kickboks toernooi voor kleine mensen in Nederland

Dat kleine mensen de ring in kunnen wordt straks bewezen op een uniek kickboks toernooi

Vorig jaar was het erg rumoerig binnen kickboks minnend Nederland, er stond namelijk een uniek voor Nederland geplande kickboks partij op het programma. Er zouden namelijk twee vechters de ring betreden die qua lichaamsbouw onder de kleine mensen gekenmerkt kunnen worden. Wij hebben daar destijds over bericht, echter dat werd door diverse pers media opgepikt als zijnde een gevecht tussen lilliputters. Enerzijds werd er met respect gesproken over de vechters, anderzijds vonden sommige het nodig om dit gevecht in het belachelijke te trekken.

Wopke DeKleinste de meest uitgedaagde vechter van 2017

De partij die gepland stond voor het gala Fightersheart ging helaas niet door, en er ontstond een hele controverse over de reden waarom. Echter was het voor Wopke deKleinste die zich tot in de puntjes had voorbereid een hele teleurstelling. Hij had graag laten zien dat ook kleine mensen kunnen kickboksen, en aan wedstrijden mee kunnen doen. Wopke werd door een paar vechters uitgedaagd, en er dook recent een filmpje op van een naar verluidt Belgische uitdager, die het wel ziet zitten om tegen Wopke de ring in te gaan.

Uniek 4 mans toernooi

Er komen berichten naar buiten dat Fightersheart bezig is om een 4 mans toernooi te organiseren met de vechters Wopke, Joey, Abdelhalim en James van Team Aussi. Als dit toernooi doorgaat zal het ongetwijfeld een groot publiek gaan trekken, en geloof ons, wij hebben Wopke het vorige jaar een paar keer gevolgd bij zijn training, de man is er klaar voor en zeker geen “push over”. Wij wachten met spanning af en zullen verder berichten als er meer details naar buiten komen. Onderstaand de video van de nieuwe uitdager uit België.

Bekijk ook

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! 'Superbon uitgeschakeld'

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! ‘Superbon uitgeschakeld’

Tayfun Ozcan vecht morgen alsnog tegen Marat Grigorian

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen (video)

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges hielden vandaag interviews,

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Eddie 'The Underground King' Alvarez is niet meer in actie geweest

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page