Wopke Dekleinste tegen James Ali in super gevecht Nieuws
Nieuws

Wopke Dekleinste tegen James Ali in super gevecht

Wopke Dekleinste tegen James Ali in super gevecht

Een gevecht zoals je nog nooit gezien hebt,Wopke Dekleinste vs James Ali.

Wopke Dekleinste tegen James Ali in super gevecht

23 September is het zover dan vechten Wopke DeKleinste en James Ali een partij tegen elkaar op het gala van Fighters heart. En dit is niet zomaar een gevecht, de razend populaire vlogger Wopke DeKleinste zal net als zijn tegenstander James Ali tevens een bekende vlogger een knal partij laten zien. Wat deze partij extra bijzonder maakt is dat zowel Wopke als James qua lengte aan elkaar gewaagd zijn, en niet alleen omdat zij klein van stuk zijn voor hun leeftijd maar gedreven vechters zijn die wat willen laten zien.

Grootte maakt niet uit knallen met die hap

Dat beide vechters wellicht qua lengte onder de kleine mensen worden geschaard zegt niet dat zij niet kunnen vechten. Sterker nog menig vechter van normaal postuur kan een voorbeeld nemen aan de toewijding en training discipline die beide heren ten toon spreiden. Dit zal dan ook zeker te zien zijn in de partij. Onze collega van Fightnews Houssin El Bouchehati plaatste een filmpje op Facebook waar in te zien is dat er hard getraind wordt voor de wedstrijd.

Fightersheart in Nijmegen

Locatie waar Fightersheart wordt gehouden is de Jan Massinkhal aan de Nieuwe Dukenburgseweg 5, 6534 AD Nijmegen. Het evenement start om 17:00 en zal tot middernacht duren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws