Uitslagen Road FC 45 - Vechtsport Info
Home / Uitslagen / MMA uitslagen / Uitslagen Road FC 45

Uitslagen Road FC 45

ROAD Fighting Championship maakte de officiële resultaten bekend voor Xiaomi ROAD FC 045

Het evenement vond plaats in Seoul, Zuid-Korea op 23 december 2017. In het hoofdevenement behield ROAD FC Atomweight Champion Ham Seo-Hee haar titel met een ongelooflijke eerste ronde TKO over wereld nummer één uitdager Jinh Yu Frey. Beide vechters kwamen uit hun hoeken met een voorzichtige en technische aanpak. Frey begon haar stoten te landen en kroop omhoog op de scorekaarten, maar Ham landde een enorme linkerhoek die Frey op het doek liet vallen. Met een paar stoten ervoor zorgend dat de scheidsrechter erin sprong, proefde Ham emotioneel de overwinning, en liet de Atomweight-riem zich opnieuw om haar middel vastbinden.

ROAD Fighting Championship maakte de officiële resultaten bekend voor Xiaomi ROAD FC 045

XIAOMI ROAD FC 045 XX

Kim Young-Ji nam het op tegen de imposante Yoshiko en gaf haar een beangstigend pak slaag. Kim kwam agressief Yoshiko keer op keer terug met stevige hoeken. Yoshiko verweerde het met een kop als beton, maar Kim’s overweldigende uitvoering bezorgde haar een geweldige overwinning.

Lim So-Hee stapte uit haar Wushu-kicks tegen Araki Miki voor een opwindende vertoning van technische slagen en tegenaanvallen.

Araki ging goed tekeer op in de tweede, maar Lim hield haar op afstand en bracht schade aan om de unanieme beslissing te krijgen. Destanie Yarbrough en Begimzhan Kasymova gaven het publiek een voorproefje van de super opwindende Women’s Openweight divisie. Voor twee rondes mishandelden ze elkaar, met Yarbrough die een sterk opvallend spel liet zien om de winst op de scorekaarten te behalen. “Fearless Guys” TV-deelnemers Ramona Pascual en Jin Seo-Woo openden de hoofdkaart met een show van kooiworstelen en knieën, knieën. De eerste ronde was een slopende, maar Pascual haalde de partij naar zich toe in de tweede en kreeg de unanieme uitslag van de juryleden.

Young guns 38

De belangrijkste gebeurtenis van de prelims was snel en woest geweld. Nandin-Erdene lanceerde de eerste aanval met prachtige combo’s, maar Rafael Fiziev doorstak ze behendig, counterde met een 1-2 en liet de Mongoliër met een hoofdschop vallen. Fiziev haalde zijn tweede ROAD FC-overwinning in slechts 55 seconden. Won Bin-Ki nam deel op late kennisgeving, en nam het op tegen Iwata Keisuke, maar ze gaven een optreden alsof ze al jaren vijanden waren. Ki kreeg de laatste knockdown en winnen met een pijnlijke choke van achter.

Chris Barnett kwam terug in ROAD FC in zeldzame vorm met Taekwondo tegen de worstelaar Shim Gun-Oh. Shim stond als een bakstenen muur, maar Barnett hakte de benen weg en gooide vervolgens een draaiende trap naar de buik die Shim deed vallen en ermee stopte.

Hwang In-Su landde zichzelf op de vooruitzichten lijst met haar 11 seconden TKO-afwerking van de eerder onuitwisbare Park Jung-Kyo.

De nieuwkomers Kim Yi-Sack en Seo Dong-Soo, openden de avond en lieten zien hoe de nieuwe en goed afgeronde Koreaanse nieuwkomers zijn. Twee rondes van slaan en worstelen waren non-stop actie, waarbij Kim uiteindelijk de punten verdiende voor de overwinning.

Volledige uitslagen Xiaomi ROAD Fighting Championship 045

Atomweight kampioenschappen dames
Ham Seo-Hee verslaat Jinh Yu Frey door TKO, R1 4:40

Openweight Match voor dames
Kim Young-Ji verslaat Yoshiko met eenduidigheid van stemmen

Atomweight Match voor dames
Lim So-Hee verslaat Araki Miki bij unanieme beslissing

Openweight Match voor dames
Destanie Yarbrough verslaat Begimzhan Kasymova bij unanieme beslissing

Vrouwen bantamgewicht wedstrijd
Ramona Pascual verslaat Jin Seo-Woo bij unanieme beslissing

Uitslagen Young Guns 38

Lichtgewicht match
Rafael Fiziev verslaat Nandin-Erdene door TKO, R1 0:58

-72 kg Catchweight Match
Ki Won-Bin verslaat Iwata Keisuke door Submission, back choke, R1 2:09

Opengewicht Match
Chris Barnett verslaat Shim Gun-Oh door TKO, R2 3:33

Middleweight Match
Hwang In-Su verslaatPark Jung-Kyo door TKO, 0:11

Bantamgewicht Match
Kim Yi-Sack verslaat Seo Dong-Soo door Unaniem besluit

Bekijk ook

Nieuwe datum Badr vs Wrzosek, Glory keert terug naar Gelredome

Gisteren ontstond er enige commotie toen bleek dat het Glory 78 evenement van 17 juli werd verplaatst.

Glory’s Luis Tavares: ‘Ik vecht liever in een vol stadion’

Luis Tavares stond gepland te vechten tegen Sergej Maslobojev tijdens Glory 78 op 17 juli.

ONE Championship slaat kickboks evenement in Amsterdam over?

Op 10 Juli zou in Amsterdam in de Sporthallen Zuid het eerste ONE Championship kickboks evenement plaatsvinden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page