'Uitgekotst!' Boksgigant Iraanse Hulk in tranen op tv (video) Nieuws
Nieuws

'Uitgekotst!' Boksgigant Iraanse Hulk in tranen op tv (video)

'Uitgekotst!' Boksgigant Iraanse Hulk in tranen op tv (video)

Sajjad Gharibi is in tranen uitgebarsten op live televisie nadat hij had onthuld dat zijn ouders hem hebben verstoten te midden van zijn vete met Martyn Ford. De 'Iraanse Hulk' bereidt zich voor om het op te nemen tegen de 'engste man ter wereld', Martyn Ford, in een zwaargewicht bokswedstrijd in de O2 Arena in Londen op zaterdag 30 april.

De gigantische bodybuilder, zal Ford ontmoeten in wat wel het 'zwaarste boksgevecht in de geschiedenis' wordt genoemd in de O2 Arena op 30 april. Het paar zal de headliner zijn op de Boxstar Celebrity Boxing-kaart waarop ook Patrice Evra, Brian Rose en Jamie O'Hara te zien zijn (gaat verder onder video).

De boel ontplofte toen Ford en Gharibi elkaar in februari ontmoette om het gevecht in Dubai te promoten, met een geënsceneerde stare-down die uitliep in een chaotisch handgemeen. Tijdens het oog in oog moment duwde Ford, bijgenaamd 'de engste man ter wereld', zijn rivaal agressief naar de grond.

Totaal uitgekotst

Gharibi, 30, werd al algemeen gezien als de underdog voor de wedstrijd, nadat hij belachelijk was gemaakt voor het plaatsen van trainingsvideo's die schijnbaar zijn gebrek aan boksvaardigheid hebben blootgelegd. De hoogtepunten van Ford's opbouw integendeel, inclusief het werk met bokscoaches, waren indrukwekkend.

En nu, in een emotioneel tv-interview, heeft de Hulk onthuld dat zijn moeder en vader hem de rug hebben toegekeerd na de scènes in Dubai. ,,Ik kan mijn familie niet bellen; toen ik terugkwam, ging ik niet naar mijn familie", zei hij tegen The Sun.

,,Ik kan niet praten met mijn vader en mijn moeder, toen ik met haar sprak, zei: 'De persoon in deze video die ik zag was niet mijn zoon, mijn zoon is veel sterker dan dit'. Het doet pijn aan mijn hart als ik kan niet met mijn familie praten. Ik ben mijn trots kwijt en ik ben vernietigd. Hoe moet ik het uitleggen?Ze hebben mij uitgekotst."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws