Uitdaging van Anthony Joshua geaccepteerd door Tyson Fury - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Uitdaging van Anthony Joshua geaccepteerd door Tyson Fury

Uitdaging van Anthony Joshua geaccepteerd door Tyson Fury

Uitdaging van Anthony Joshua geaccepteerd door Tyson FuryAnthony Joshua: Tyson Fury zegt ja tegen all-British zwaargewicht titel gevecht

Tyson Fury heeft een gevechtsuitdaging van Anthony Joshua geaccepteerd, nadat de laatste een geweldige overwinning in zijn wereld zwaargewicht titel gevecht gisteravond haalde. De ongeslagen Joshua overwon Wladimir Klitschko, met een klinische 11e ronde stop in Wembley Arena. Na de strijd deed hij een publiek beroep op Tyson Fury en vroeg hij zijn volgende tegenstander te zijn. En zei:

“Tyson Fury, ik weet dat hij veel heeft gesproken, hij wil terugkomen en concurreren. Ik wil 90.000 Mensen nog een kans geven om een ​​mooie avond van boksen te zien. Ik wil iedereen laten zien hoe goed ik kan vechten en ik geniet er nu echt van”.

Fury, die Klitschko in 2015 versloeg

Fury, die ook Klitschko in 2015 versloeg, is ook in de professionele rangen ongeslagen, maar heeft zijn wereld zwaargewicht titels opgegeven om zijn geestelijke gezondheidsproblemen aan te pakken. In de afgelopen dagen heeft hij gezegd dat hij in juli een terugkeer naar de ring verwacht.

De Fury is zonder een startbewijs en de Britse Boksenraad van Controle (BBBofC) deze stelt dat hij medische dossiers moet verstrekken om zijn fitness te bewijzen. Fury bleef echter actief op sociale media, en hij nam gisteravond de gelegenhid waar op Twitter om Joshua’s uitnodiging om te gaan vechten te accepteren.

“Uitdaging geaccepteerd,” schreef Fury. “We zullen de wereld de grootste strijd geven in 500 jaar. Ik zal met je spelen. Je bent een droom van een bokser”.

Naoorlogs Britse record

Joshua is nu in 19 gevechten ongeslagen, met al zijn overwinningen. De 27-jarige ging voor winst en een naoorlogs Britse record voor 90.000 fans in het nationale stadion en voegde de WBA-riem op zijn IBF-band toe.

Fury, 28, is ook ongeslagen als een professional, met 18 knockouts in 25 gevechten, maar heeft zijn wereld zwaargewicht titels opgegeven in een poging om zich te concentreren op zijn geestelijke gezondheidsproblemen en is momenteel zonder een bok vergunning.

Via Twitter feliciteerde hij Anthony Joshua dan ook en zei:

“Goed gedaan Anthony Joshua. Goed gevecht. Je hebt een strijd op leven en dood gehad met Klitschko en ik heb eerder met de man gespeeld, en gewonnen. Let’s dance”.

Bekijk ook

Elleboog koning maakt gehakt van rivaal in bloedig gevecht

Bloedbad! Elleboog koning maakt gehakt van rivaal | video

Met een paar venijnige elleboogstoten

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Ebanie Bridges weet hoe zij de aandacht moet trekken

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! 'Dit is de Monkey King'

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! ‘Dit is de Monkey King’

Na een training bij Shaolin Masters besloot Song zijn nieuwe MMA-droom na te jagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page