UFC'er Paulo Costa dreigt Jake Paul kopje kleiner te slaan Nieuws
Nieuws

UFC'er Paulo Costa dreigt Jake Paul kopje kleiner te slaan

UFC'er Paulo Costa dreigt Jake Paul kopje kleiner te slaan

Paulo Costa belooft een einde te maken aan Jake Paul's 'carrière in tv-shows' als ze vechten. "Er is een groot verschil om te vechten tegen worstelaars uit MMA of vechten tegen staande vechters in MMA"

Paulo Costa heeft gereageerd op enkele minachtende opmerkingen van Jake Paul. In een gesprek met Ariel Helwani op The MMA Hour, werd Costa gevraagd naar een deel van het commentaar op de sociale media dat Paul had voor Costa's co-main event overwinning op Luke Rockhold.

,,Jake Paul heeft geweldige dingen gedaan. Hij was gewoon een YouTuber of zoiets. Ik denk dat hij wat tv-shows deed, maar hij kwam de vechtindustrie binnen en hij deed het geweldig. Ik moet dit erkennen." Paulo Costa vervolgde door te zeggen dat Paul goede vechters ontloopt.

Groot verschil

,,Maar er is een groot verschil om te vechten tegen worstelaars uit MMA en tegen boksers of kickboksers in MMA. Vanuit mijn oogpunt heeft hij deze vermeden. Ik zou zijn carrière met zeer ernstige schade kunnen beëindigen", aldus Costa.

Jake Paul heeft momenteel een 5-0 record met vier knock-outs in zijn bokscarrière, waarbij hij tot nu toe al zijn tegenstanders heeft uitgeschakeld. Voordat de eerder UFC'ers Tyron Woodley en Ben Askren overheersgte, versloeg 'The Problem Child' Nate Robinson en Ali Eson Gib.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws