Covid-19 eist zijn tol bij UFC-vechter Paulo Costa - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Covid-19 eist zijn tol bij UFC-vechter Paulo Costa

Covid-19 eist zijn tol bij UFC-vechter Paulo Costa

Covid-19 eist zijn tol bij UFC-vechter Paulo Costa

Paulo Costa werd gedwongen zich terug te trekken uit een UFC-toernooi op 17 april met Robert Whittaker. Het blijkt dat de vechter te maken heeft met de nasleep van zijn Covid-19 besmetting en de griep.

Meer details zijn naar voren gekomen over de gezondheidsproblemen die Costa dwongen, zich terug te trekken uit het gevecht met Whittaker. MMA-Fighting meld dat de topvechter zijn broer en coach Carlos Costa een update gaven over zijn situatie.

,,We willen het gevecht een week of twee uitstellen, zodat Paulo kan herstellen”, vertelde Carlos Costa dinsdag aan MMA Fighting. ,,Hij had COVID en daarna griep, en het duurt lang voordat de griep weggaat. We willen gewoon het gevecht uitstellen. “

Opnieuw boeken

Volgens Carlos testte Paulo een maand geleden positief op COVID-19, evenals zijn vriendin en moeder. Carlos en zijn vrouw waren ook besmet met het virus, zei hij. ,,Maar er is een probleem: hij is nooit gestopt met trainen. Hij bleef trainen. Hij is sindsdien niet meer volledig hersteld.”

De UFC heeft nog geen beslissing aangekondigd over de volgende zet van Whittaker, maar Costa’s team hoopt de confrontatie met het middengewicht opnieuw te boeken voor 1 mei of 8 mei.

Bekijk ook

Stratenmaker slaat zichzelf KO! Krijgt trap na, breekt enkel (video)

Jezelf knock-out slaan is niet leuk

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

De bekende vechter werd net voor sluitingstijd neergeschoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page