Covid-19 eist zijn tol bij UFC-vechter Paulo Costa Nieuws
Nieuws

Covid-19 eist zijn tol bij UFC-vechter Paulo Costa

Covid-19 eist zijn tol bij UFC-vechter Paulo Costa

Paulo Costa werd gedwongen zich terug te trekken uit een UFC-toernooi op 17 april met Robert Whittaker. Het blijkt dat de vechter te maken heeft met de nasleep van zijn Covid-19 besmetting en de griep.

Meer details zijn naar voren gekomen over de gezondheidsproblemen die Costa dwongen, zich terug te trekken uit het gevecht met Whittaker. MMA-Fighting meld dat de topvechter zijn broer en coach Carlos Costa een update gaven over zijn situatie.

,,We willen het gevecht een week of twee uitstellen, zodat Paulo kan herstellen", vertelde Carlos Costa dinsdag aan MMA Fighting. ,,Hij had COVID en daarna griep, en het duurt lang voordat de griep weggaat. We willen gewoon het gevecht uitstellen. "

Opnieuw boeken

Volgens Carlos testte Paulo een maand geleden positief op COVID-19, evenals zijn vriendin en moeder. Carlos en zijn vrouw waren ook besmet met het virus, zei hij. ,,Maar er is een probleem: hij is nooit gestopt met trainen. Hij bleef trainen. Hij is sindsdien niet meer volledig hersteld."

De UFC heeft nog geen beslissing aangekondigd over de volgende zet van Whittaker, maar Costa's team hoopt de confrontatie met het middengewicht opnieuw te boeken voor 1 mei of 8 mei.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws