UFC veteraan Michael Kuiper tekent bij WFCA Akhmat Nieuws
Nieuws

UFC veteraan Michael Kuiper tekent bij WFCA Akhmat

UFC veteraan Michael Kuiper tekent bij WFCA Akhmat

Een historische stap voor UFC veteraan Michael Kuiper hij heeft getekend bij WFCA Akhmat

Dat de Nederlandse UFC-veteraan Michael Kuiper (15-5) tekent bij Kadyrov's WFCA (Akhmat) organisatie kan veel voor zijn carrière betekenen. De Nederlander was 1-3 tijdens zijn UFC verbintenis. WFCA Akhmat is een snel groeiende organisatie uit Tsjetsjenië, geleid door Ramzan Kadyrov die een persoonlijke vriend is van Badr Hari en de president is van het land.

UFC veteraan Michael Kuiper tekent bij WFCA Akhmat

Akhmat en het toernooi tot op de dood

"We stellen voor dat UFC en Akhmat het opnemen tegen elkaar in een toernooi," vertelde Kadyrov ooit aan HBO. "En we zullen zien wie de sterkste vechters heeft. Ik denk dat het een spektakel zou zijn. Ze zouden tot het einde vechten. Een gevecht tot de dood. " Op zich een extreme uitspraak maar eerder symbolisch voor de kwaliteit aan vechters die de organisatie onder zich heeft.

Ultieme erkenning en goede beloningen

Dat men bij Akhmat haar vechters koestert en ij in hoog aanzien staan is al vele malen gebleken. Zo werden vorig jaar de topvechters van de organisatie stuk voor stuk beloond met een nieuwe mercedes. Ook tijdens gevechten zijn er dito beloningen die op de vechters staan te wachten. Wat dat betreft beland Kuipers in een gespreid bedje. Wanneer hij zijn debuut zal maken bij kat is nog niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws