UFC-veteraan Alistair Overeem (41) lijkt met MMA-pensioen te zijn Nieuws
Nieuws

UFC-veteraan Alistair Overeem (41) lijkt met MMA-pensioen te zijn

UFC-veteraan Alistair Overeem (41) lijkt met MMA-pensioen te zijn

Alistair Overeem lijkt na 67 professionele gevechten en 47 overwinningen definitief zijn MMA-handschoenen aan de wilgen te hebben gehangen. In een video op Instagram is te zien dat de Nederlandse legende zijn UFC handschoenen achterlaat.

Al eerder nam Overeem afscheid van de UFC. De organisatie zette de Nederlander op straat en verwacht werd dat hij bij een andere MMA-organisatie zou tekenen. Echter met de video lijkt het erop dat MMA definitief van de baan is.

Niet naar Glory

Er gingen al langere tijd geruchten dat Overeem terug zou keren naar het kickboksen. Zo zou hij in onderhandelingen zijn met Glory, waar een eventueel gevecht tegen kampioen Rico Verhoeven zou wachten. Contact met Glory vandaag leert onze redactie dat daar niets van bekend is.

,,Heb Alistair vandaag nog niet gesproken dus de toekomst moet uitwijzen wat ie gaat doen", is het antwoord dat wij kregen van een woordvoerder van Glory. Fans reageren gelaten op social media en spreken uit dat zij verwacht hadden dat Overeem al bij een andere organisatie zou hebben getekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws