'Vuile klootzak': verbod op miljoenen gevecht UFC-legende Nieuws
Nieuws

'Vuile klootzak': verbod op miljoenen gevecht UFC-legende

'Vuile klootzak': verbod op miljoenen gevecht UFC-legende

Georges St-Pierre, de UFC-legende heeft een grote wedstrijd en een nog groter geldbedrag misgelopen, doordat Dana White zijn organisatie een gevecht verbood. Over een boksgevecht tussen St-Pierre en Oscar De La Hoya werd een veto uitgesproken.

Toen geruchten de ronde deden dat Oscar De La Hoya zijn comeback zou maken tegen een MMA-vechter, liet de 48-jarige bokslegende herhaaldelijk doorschemeren dat hij op het punt stond 'de beste' onder ogen te zien. Dit blijkt nu achteraf St-Pierre te zijn geweest. Bronnen onthullen aan Bloody Elbow dat White de Canadees geen toestemming wil geven.

Vuile klootzak

St-Pierre (40), ging in 2019 met pensioen, Zijn contract was toen net bevroren, daarom kan de organisatie zelfs jaren na zijn pensionering nog steeds een veto uitspreken over een demo of professionele wedstrijd. De La Hoya was furieus en uitte zijn ongenoegen op Instagram; ,,Deze vuile klootzak (Dana White. red.) weerhield Georges St-Pierre ervan om het grootste bedrag ooit met mij te verdienen", schreef De La Hoya.

Dat deze bokswedstrijd miljoenen opgeleverd zou hebben staat buiten kijf, zowel St-Pierre als de La Hoya zijn grote namen. Triller die het zou organiseren zijn niet bepaald blij met White; ,,Dana White en UFC hebben zojuist Georges St-Pierre geblokkeerd om tegen Oscar De La Hoya te vechten", schreef ook Triller baas Ryan Kavanaugh.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws