UFC-legende George St-Pierre: 'Ik haatte het vechten' Nieuws
Nieuws

UFC-legende George St-Pierre: 'Ik haatte het vechten'

UFC-legende George St-Pierre: 'Ik haatte het vechten'

Georges St-Pierre geeft toe dat hij nooit van vechten hield. De Canadese UFC-legende is tegenwoordig acteur maar stond zijn mannetje in de kooi.

St-Pierre, die in 2019 stopte met actieve competitie, stond altijd bekend als een van de hardst werkende vechters in het MMA. Dit resulteerde in een van de meest legendarische carrières in de geschiedenis van de sport. Tegen Complex Sports-podcast zegt de Canadees echter nooit echt van het vechten te hebben gehouden.

Alleen in de film

,,Ik haatte het … maar als je een gevecht wint, is het het echt waard", zegt St-Pierre. ,,Ik denk dat sommige jongens heel blij zijn om te vechten, maar ik heb nooit echt willen vechten om je de waarheid te vertellen. Ik vond het leuk om te winnen. Maar dat was alles. "

In plaats van vechten bereidt de 39-jarige Canadees zich voor zijn rol in de Marvel helden serie. Na het filmen van scènes voor de komende Marvel-serie "Falcon and Winter Soldier", die op 19 maart op Disney + debuteert. Zal St-Pierre wel weer gaan trainen maar een gevecht zit er niet meer in.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws