UFC vechter Ray Borg in zwaar weer door rechtzaak! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC vechter Ray Borg in zwaar weer door rechtzaak!

UFC vechter Ray Borg in zwaar weer door rechtzaak!

Het UFC-vlieggewicht heeft momenteel te maken met de ziekte van zijn zoontje Anthony, slechts een paar weken nadat hij gewond was geraakt tijdens de Conor McGregor-busaanval en hierdoor gedwongen werd zich terug te trekken uit UFC 223. Deze week werd hij verrast door een nieuwe tegenslag: zijn voormalige sportschool (Fit NHB) en het managementteam daarvan zet haar rechtszaak tegen hem voort.

UFC vechter Ray Borg in zwaar weer door rechtzaak!

Ray Borg pleegde contract breuk

Wild Bunch beweert dat het een driejarig contract met Borg had voor management, promotie, training en het regelen van gevechten, volgens de klacht geschreven door de advocaat van WB. In ruil daarvoor beloofde Borg Wildbunch 20 procent van zijn inkomsten (binnen de kooi) te betalen voor in totaal $ 9.999 of minder en 10 procent van alle bonussen van meer dan $ 10.000. Wild Bunch Management, dat wordt gerund door Tom Vaughn, diende in februari al een rechtszaak in tegen Borg wegens fraude, contractbreuk en gestolen handelsgeheimen, onder andere bevestigd via een openbaar archiefverzoek bij Bernalillo County (NM ) Tweede Gerechtsgerechtshof.

Borg had een concurrentiebeding in zijn contract

In de aanklacht schrijft de advocaat van Wild Bunch dat het vijf-gevechtscontract van Borg met de UFC “onverwachts verbroken” werd. Wild Bunch vraagt ​​om een ​​percentage van de vier gevechten op dat contract waar Borg hen niet voor betaalde en moet een claim van fraude en contractbreuk. Borg verliet Fit NHB in 2016 voor rivaal gym JacksonWink MMA in Albuquerque. Wild Bunch beweert dat Borg een concurrentiebeding in zijn contract heeft geschonden en dat hij mensen binnen een straal van 50 mijl rond Fit NHB geen les zou geven tot één jaar na de beëindiging van zijn contract.

Bekijk ook

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page