UFC vechter Ray Borg in zwaar weer door rechtzaak! Nieuws
Nieuws

UFC vechter Ray Borg in zwaar weer door rechtzaak!

UFC vechter Ray Borg in zwaar weer door rechtzaak!

UFC vechter Ray Borg in zwaar weer door rechtzaak!

Ray Borg pleegde contract breuk

Wild Bunch beweert dat het een driejarig contract met Borg had voor management, promotie, training en het regelen van gevechten, volgens de klacht geschreven door de advocaat van WB. In ruil daarvoor beloofde Borg Wildbunch 20 procent van zijn inkomsten (binnen de kooi) te betalen voor in totaal $ 9.999 of minder en 10 procent van alle bonussen van meer dan $ 10.000. Wild Bunch Management, dat wordt gerund door Tom Vaughn, diende in februari al een rechtszaak in tegen Borg wegens fraude, contractbreuk en gestolen handelsgeheimen, onder andere bevestigd via een openbaar archiefverzoek bij Bernalillo County (NM ) Tweede Gerechtsgerechtshof.

Borg had een concurrentiebeding in zijn contract

In de aanklacht schrijft de advocaat van Wild Bunch dat het vijf-gevechtscontract van Borg met de UFC "onverwachts verbroken" werd. Wild Bunch vraagt ​​om een ​​percentage van de vier gevechten op dat contract waar Borg hen niet voor betaalde en moet een claim van fraude en contractbreuk. Borg verliet Fit NHB in 2016 voor rivaal gym JacksonWink MMA in Albuquerque. Wild Bunch beweert dat Borg een concurrentiebeding in zijn contract heeft geschonden en dat hij mensen binnen een straal van 50 mijl rond Fit NHB geen les zou geven tot één jaar na de beëindiging van zijn contract.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws