UFC vechter doneert bloed na besmet te zijn geraakt met coronavirus Nieuws
Nieuws

UFC vechter doneert bloed na besmet te zijn geraakt met coronavirus

UFC vechter doneert bloed na besmet te zijn geraakt met coronavirus
UFC vechter doneert bloed na besmet te zijn geraakt met coronavirus

Lyman Good raakte besmet met het coronavirus maar overleefde en doneert nu zijn bloed.

Het bloed van personen die het coronavirus onder de leden hebben gehad is cruciaal om een anti-stof te ontwikkelen tegen het dodelijke virus. Maandag vertelde UFC-weltergewicht Lyman Good aan ESPN dat de reden dat hij zich had teruggetrokken uit UFC 249 te wijten was aan COVID-19.

Oorspronkelijk werd gemeld dat Good afzegde vanwege een blessure, maar hij onthulde dat dit niet het geval was. Sinds het nieuws brak dat hij corona opliep, wil Good bekend maken dat hij hersteld is en weer in training is.

Hersteld van corona en andere helpen

Good zei dat hij ongeveer een week symptomen had en dat hij begon te verbeteren. Hij zei ook dat hij contact heeft met het Rode Kruis: "Zodat ik bloeddonaties kan geven, antilichamen om andere mensen te helpen."

Lyman Good weet dat zijn herstel van het virus niet het geval is bij iedereen die het krijgt, dus als het geven van zijn bloed andere mensen helpt, is hij er klaar voor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws