MMA-KAMPIOEN: 'UFC brengt voor geld gezondheid in gevaar' Nieuws
Nieuws

MMA-KAMPIOEN: 'UFC brengt voor geld gezondheid in gevaar'

MMA-KAMPIOEN: 'UFC brengt voor geld gezondheid in gevaar'
MMA-KAMPIOEN: 'UFC brengt voor geld gezondheid in gevaar'

Bellator MMA-kampioen Patricio Freire vindt dat de UFC onverantwoord bezig is.

Patricio Freire is een van de meest ervaren vechters van Bellator. Een dubbele kampioen bij Lichtgewicht en Vedergewicht met vijf totale titelverdedigingen is Freire meer dan ervaren.

Op het beleid van de steenrijke UFC om door te willen vechten tijdens de corona pandemie heeft Freire flink wat commentaar. "Als het mijn geld was en als ik miljardair was, zou ik doen wat Bellator doet", zegt Freire.

UFC zijn geldwolven

Bellator schortte al haar events op tot nader order om vechters, officials en publiek niet in gevaar te brengen. Toch lijkt de UFC daar anders over te denken bedacht een vecht eiland, en donderdag werd bekend dat het UFC 249 event op 9 mei in Jacksonville zal plaatsvinden.

"Ik zou net als Bellator doen, wachten tot de markt reageert en wanneer de regering alles opent, wanneer je vechters uit andere landen kunt invliegen, oké. Als die mogelijkheid echt is, laten we dan een evenement houden. Nu kan dat niet de UFC maakt alleen lawaai voor de media, maakt een hoop lawaai en verdient geld. ”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws