Home / Nieuws / UFC Vechter Derrick Lewis krijgt levenslang van Fastfood keten

UFC Vechter Derrick Lewis krijgt levenslang van Fastfood keten

UFC Vechter Derrick Lewis krijgt levenslang van Fastfood keten
Foto: Instagram

Derrick Lewis maakt zich op voor het grootste gevecht van zijn leven. “The Black Beast” zal zich tegen Daniel Cormier moeten bewijzen tijdens het main event van UFC 230 in Madison Square Garden aankomende zaterdag.

Op weg naar deze strijd hebben sommige leden van de MMA-gemeenscahp gesuggereerd dat Lewis geen kans op de titel verdiende. Lewis zelf heeft toegegeven dat hij misschien niet de meest verdienstelijke vechter was.

In alle eerlijkheid, hij is 9-1 in de laatste 10 gevechten en in de zwaargewicht divisie die indrukwekkend is, maar een deel van de reden waarom hij een kans op de titel krijgt, is vanwege zijn interview na de ruzie met Joe Rogan op UFC 229.

Hete ballen

Derrick Lewis won zijn UFC 229-gevecht tegen Alexander Volkov doordat Volkov in contact kwam met een krachtige rechterhand die hem knock-out sloeg. In de momenten na deze massale overwinning deed Lewis zijn korte broek uit. Toen hem werd gevraagd waarom hij dat deed, zei hij tegen Octagon-commentator Joe Rogan: “Mijn ballen stonden in de fikt.”

Na deze hilarische vertoning explodeerde de aandelen van Lewis en hij kreeg honderdduizenden volgers op sociale media. Dit is niet de eerste keer dat Lewis fans heeft vermaakt met zijn hilarische persoonlijkheid.

Favoriet

Niet zo lang geleden, tijdens een ontmoeting backstage, schold Derrick Lewis schertsend zijn aanstaande tegenstander Daniel Cormier uit wegens het niet respecteren van Popeyes Chicken (Fast Food keten) blijkbaar een van zijn favoriete voedingsmiddelen.

Door een lans te breken voor de fastfoodketen in de UFC 230, vertelt manager Malki Kawa van Derrick Lewis dat Popeyes Chicken opmerkte dat [Derrick Lewis] hun eer verdedigde en zij een deal met hem hadden gesloten in het kader van de aankomende strijd van dit weekend.

Levenslang

Lewis ‘manager verduidelijkte dat deze deal met Grant de zwaargewicht gratis levenslang Popeyes in zijn thuisstad Houston oplevert. Hij zal ook op de menuborden van Popeyes te zien zijn.

Rond de tijd dat dit nieuws opdook, was Derrick Lewis op Instagram te zien in een bericht dat een hoop portie Popeye’s Chicken bevatte.

Bekijk ook

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

Sambo worstelen: Mistral Janssen imponeert op EK ’19 Spanje

Op de EK ’19 sambo worstelen in Gijón te Spanje pakt Mistral Janssen (90 kg) een 3e plaats. 

REGIO NIEUWS UITGELICHT