UFC VECHTER COLBY COVINGTON: "Black Lives Matter is terrorisme' Nieuws
Nieuws

UFC VECHTER COLBY COVINGTON: "Black Lives Matter is terrorisme'

UFC VECHTER COLBY COVINGTON: "Black Lives Matter is terrorisme'
UFC VECHTER COLBY COVINGTON: "Black Lives Matter is terrorisme'

Op de vooravond van hun gevecht zijn de spanningen flink opgelopen tussen Colby Covington en Tyron Woodley. Beiden treffen elkaar zaterdagnacht.

Tijdens de persconferentie voorafgaande aan het UFC Vegas 11 van aankomende nacht, weigerde Tyron Woodley te antwoorden op vragen van journalisten. Het enige wat uit zijn mond kwam was "Black Lives Matter" op elke vraag die gesteld werd.

UPDATE: President Trump belt Covington na verslaan Woodley

Dit is koren op de molen van Covington, een verwoed aanhanger van de Amerikaanse President Trump. Deze zegt nu dat de 'All Lives Matter' activisten binnenlandse terroristen zijn. En als dat nog niet genoeg is deed voormalig UFC-kampioen Tito Ortiz er een schepje bovenop.

Gemende reacties

Ortiz zegt dat Woodley een terrorist is op een reactie op een post van Covington die zei; "Het gezicht dat ik trek als ik klaar ben om een ​​sympathisant van binnenlandse terroristen een harde les te geven in Amerikaanse vastberadenheid", aldus Covington.

Zaterdagnacht zal moeten blijken waar het kwade bloed naar toe zal leiden. Dit gevecht heeft niet alleen de vechters in twee politieke kampen verdeeld, ook de fans reageerden fel. "Het is geen binnenlandse terroristische organisatie, zoals Covington beweerd,'reageert een Woodley fan. Terwijl een Covington fan vindt dat deze eens en te meer moet afrekenen met de linkse onzin. Een ding is duidelijk politiek en sport kun je beter niet mengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws