Iraanse MMA-vechter moet 'gedwongen stoppen' bij de UFC Nieuws
Nieuws

Iraanse MMA-vechter moet 'gedwongen stoppen' bij de UFC

Iraanse MMA-vechter moet 'gedwongen stoppen' bij de UFC
Iraanse MMA-vechter moet 'gedwongen stoppen' bij de UFC

De Iraanse UFC-vechter Amir Aliakbari moet gedwongen de UFC verlaten.

De professionele Iraanse worstelaar en MMA-vechter Aliakbari zegt dat hij geen andere keus heeft dan zijn contract met het Ultimate Fighting Championship (UFC) te beëindigen, omdat de Amerikaanse economische sancties tegen Iran hem beletten zijn inkomsten over te dragen.

De zwaargewicht MMA-vechter zei dat hij zes maanden lang in nauw overleg met de UFC had geprobeerd om het probleem op te lossen, maar uiteindelijk besloot hij het Amerikaanse bedrijf te verlaten nadat zijn inspanningen nergens leken te leiden.

Problemen voorkomen

“Helaas kon ik geen aanspraak maken op schadevergoeding. Ik heb ook niets gedaan om een ​​schadevergoeding te claimen, want ik zal uiteindelijk ooit terugkeren naar de UFC, daarom wilde ik de UFC niet met ruzie verlaten, "zei de 31-jarige atleet.

ZIE OOK >> De Iraanse MMA-vechter tekent ondanks vechtverbod bij de UFC

Aliakbari kwam in mei 2019 bij de UFC. Hij vocht tussen 2016 en 2017 onder de vlag van Rizin en versloeg vele gerenommeerde vechter. De enige nederlaag van zijn MMA-carrière kwam tegen veteraan Mirko Cro Cop in december 2016.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws