UFC-vechtbaas over ruzie Jake Paul & Daniel Cormier: ‘freakshow’ - Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-vechtbaas over ruzie Jake Paul & Daniel Cormier: ‘freakshow’

UFC-vechtbaas over ruzie Jake Paul & Daniel Cormier: ‘freakshow’

Dana White de UFC president deed vandaag zijn zegje op de persconferentie na afloop van UFC 261 in Florida. De vechtbaas stak zijn positieve mening over Jake Paul YouTube-ster niet onder stoelen of banken Hij was minder zo complimenteus over Triller Fight Club.

Over Paul zei White, is ,,Hij zal iets goed doen, maar Triller is een freakshow”, aldus White. ,,Het verschil in zijn geest is dat de een (Jake Paul. red)het beste uit het moment haalt, terwijl de ander (Triller. red) dingen verzint die niet bestaan.”

De UFC-bons heeft eerder de gebroeders Paul aangevallen omdat ze hun pet te boven gaan in het boksen. Maar na Paul’s derde overwinning in het professionele boksen, een knock-out op MMA-ster Ben Askren, sloeg hij een meer afgemeten toon aan.

Domme shit

,,Ik heb het al eerder gezegd en ik zal het nog een keer zeggen: deze jongen heeft er goed aan gedaan zichzelf in een positie te plaatsen om wat geld te verdienen”, zei White op de persconferentie na UFC 261. ,,Goed voor hem dus. Hij laat jullie de hele tijd over hem praten en vragen over hem stellen. Hij heeft zelfs Daniel Cormier achter hem aan rennen, dus hij doet iets goed. “

Over organisatie Triller is White minder te spreken, het feit dat deze claimen meer kijkers en Pay Per Views binnen te halen dan de UFC zegt de grote baas; ,,Ik geloof niets van wat ze zeggen,” zei White. “Dat is een verdomd circus. Dat is allemaal niet echt. Denk je dat iets van die shit die daar aan de hand is echt is? Kom op man. Ik heb hier een echt bedrijf opgebouwd, een echte sport. Dat is een freakshow. “

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page