UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi Nieuws
Nieuws

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland. De president van de UFC, Dana White, onthulde dat hij naar Abu Dhabi zal reizen om binnenkort aan te kondigen dat hij nieuw nieuws zal hebben over de evenementen die in het land zullen plaatsvinden.

,,Ik vlieg deze zomer naar Abu Dhabi en ga aan het werk om de bouw van de nieuwe Fight Island-infrastructuur af te ronden. Fight Island wordt een bestemming voor MMA-fans. Kortom, ik laat iedereen weten dat het daar weer gaat gebeuren. Daar ben ik super enthousiast over", aldus White.

Fight Island is vorig jaar opgericht door de UFC met als doel evenementen te blijven houden tijdens de COVID-19-pandemie, terwijl de Verenigde Staten strenge beperkende maatregelen moesten nemen. Sindsdien zijn er 12 evenementen gehouden in Abu Dhabi. Het laatste evenement was UFC 257, met de rematch tussen Dustin Poirier en Conor McGregor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws