Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan MMA Nieuws
MMA Nieuws

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending. De voormalige UFC-vechter die huidig bij Bellator onder contract staat klaagde vier jaar geleden met succes supplement bedrijf Goldstar aan.

Goldstar werd door Romero aangeklaagd omdat bij de vechter was vastgesteld dat een supplement dat hij van Goldstar had gekocht leidde dat tot een schorsing opgelegd door dopingautoriteit USADA. Een supplement bleek besmet te zijn en dit werd na onderzoek bevestigd.

Vals beschuldigt

Romero eiste 27,45 miljoen aan schadevergoeding welke werd toegekend. Dit nadat de USADA het betreffende supplement had getest en ontdekte dat het de verboden stof bevatte waarvoor Romero positief testte, ondanks dat het niet op het etiket stond. Vandaag oordeelde de rechter in een hoger beroep dat Romero slechts $ 12,45 miljoen zal ontvangen voor gederfde lonen en emotioneel leed.

Romero, 44, is momenteel getekend bij Bellator's licht zwaargewicht divisie. Hij moet nog debuteren voor de organisatie nadat een gevecht met Anthony Johnson afgelopen mei op Bellator 258 werd verwijderd toen Romero de medische tests voorafgaand aan het gevecht niet doorstond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws