UFC BAAS DANA WHITE: 'Abu Dhabi vechthoofdstad van de wereld'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC BAAS DANA WHITE: ‘Abu Dhabi vechthoofdstad van de wereld’

UFC BAAS DANA WHITE: ‘Abu Dhabi vechthoofdstad van de wereld’

UFC BAAS DANA WHITE: 'Abu Dhabi vechthoofdstad van de wereld'

Abu Dhabi wordt de vechthoofdstad van de wereld, zo zegt UFC baas Dana White. Hij bevestigde maandag de terugkeer van de UFC naar Fight Island.

UFC-president, Dana White, zojuist bevestigd dat Abu Dhabi de meeste grote gevechten met internationale atleten zal organiseren. Dit is het meest logische aangezien Amerika redelijk op slot zit voor buitenlandse vechters.

De Verenigde Staten heeft verontrustende aantallen Coronavirus-gevallen en doden. Dus houdt de UFC Fight Island als veilige locatie vast. De aankondiging bevestigt vrijwel zeker dat UFC 253 op 19 september 2020, met Israel Adesanya vs. Paulo Costa, in Abu Dhabi plaats zal vinden.

Veel afvallers

UFC 254 op 24 oktober 2020, met Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje. Zal waarschijnlijk ook plaatsvinden op “Fight Island” in Abu Dhabi. Er is een behoorlijk groot aantal positieve COVID-19-tests en afgelastingen geweest voor de reeks evenementen van deze maand in Las Vegas.

“Veel van de grote internationale gevechten zullen plaatsvinden op Fight Island. We zullen op Fight Island zijn. Abu Dhabi zal uiteindelijk de vecht hoofdstad van de wereld worden. Het is absoluut niet Las Vegas, “zei White tegen Sports Center. ‘

Bekijk ook

Sportscholen open tot 8 uur ’s avonds! ‘Essentiële sector’

De sluiting is niet alleen een doorn in het oog van de sportschoolhouders

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page