UFC Tampa: Jedrzejczyk haalt gewicht, gevecht met Waterson is aan Nieuws
Nieuws

UFC Tampa: Jedrzejczyk haalt gewicht, gevecht met Waterson is aan

UFC Tampa: Jedrzejczyk haalt gewicht, gevecht met Waterson is aan

Zaterdagavond in Tampa, zal een belangrijke strogewicht wedstrijd UFC Fight Night 161 headlinen.

In het langverwachte hoofdgevecht van de avond, staat voormalig strogewicht koningin Joanna Jedrzejczyk tegenover "The Karate Hottie" Michelle Waterson in een gevecht dat de volgende strogewicht titel uitdager kon bepalen.

UFC TAMPA: Jedrzejczyk vs Waterson vervalt

Het bleef even spannend toen eerder deze week Jedrzejczyk liet weten niet het gevraagde gewicht te kunnen halen. Er werd al door diverse media gemeld dat het gevecht niet door zou gaan, een andere tegenstander werd al gezocht.

Spelletje

Echter zei Jedrzejczyk dat zij zich geen zorgen maakte en dat het nog lang geen vrijdag was, de dag van de weging. Het blijkt dat Jedrzejczyk er toch in is geslaagd het gewicht te halen, zij wordt dan ook aangemerkt als favoriet voor het gevecht tegen Waterson.

Jedrzejczyk wordt verweten een spelletje te hebben gespeeld om zo Waterson van haar stuk te brengen. Of dit is gelukt zal het gevecht zaterdag uitwijzen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws