UFC Tampa: Joanna Jedrzejczyk vs. Michelle Waterson vervalt Nieuws
Nieuws

UFC Tampa: Joanna Jedrzejczyk vs. Michelle Waterson vervalt

UFC Tampa: Joanna Jedrzejczyk vs. Michelle Waterson vervalt
UFC Tampa: Joanna Jedrzejczyk vs. Michelle Waterson vervalt

Een laatste moment probleem bij UFC Tampa en een van grote aard, Joanna Jedrzejczyk zegt niet te kunnen vechten zij redt het niet om op tijd af te vallen.

Joanna Jedrzejczyk, gepland voor het belangrijkste gevecht van zaterdag tegen Michelle Waterson, kan het strogewicht (tot 52,6 kg) niet kan halen, meldt Combate.com woensdag. Joanna Jedrzejczyk heeft gewichtsverliesproblemen en kan de UFC Tampa strogewicht limiet niet halen.

De UFC probeerde Jedrzejczyk versus Waterson als de belangrijkste wedstrijd te houden door de Waterson het duel op maximaal 54,4 kg aan te bieden, maar Waterson heeft het voorstel tot nu toe verworpen.

Tegenstander vinden niet makkelijk

Brazilianen Amanda Ribas en Mackenzie Dern, die elkaar zaterdag treffen, werden ook aangeboden aan Waterson, die opnieuw niet accepteerde. Geconfronteerd met de herhaalde weigeringen van Waterson, wordt er nu een ​​tegenstander voor Jedrzejczyk gezocht.

De naam van Angela Hill is door de UFC organisatie genoemd als een mogelijkheid om tegen Jedrzejczyk te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws