UFC-Ster Nate Diaz geeft zichzelf aan bij de politie! 'Uren in de cel' Nieuws
Nieuws

UFC-Ster Nate Diaz geeft zichzelf aan bij de politie! 'Uren in de cel'

UFC-Ster Nate Diaz geeft zichzelf aan bij de politie! 'Uren in de cel'

Nate Diaz heeft zichzelf vandaag aangegeven bij de politie in New Orleans nadat er eerder een arrestatiebevel tegen hem was uitgevaardigd.

UFC-ster Diaz was op vrijdag 21 april in New Orleans om zijn teamgenoot Chris Avila te steunen bij een Misfits Boxing-evenement, de MF & DAZN X Series 6. Na het evenement kwam Diaz in een straatgevecht terecht op de Bourbon Street in New Orleans. Een video die opdook toonde de voormalige UFC-ster in gevecht met een man genaamd Rodney Peterson Jr.

Deze heeft een klacht ingediend voor voor zware mishandeling tegen Diaz. Peterson staat bekend als Logan Paul imitator de bekende YouTuber en influencer. Diaz, 38 jaar oud, gaf zichzelf donderdagochtend vroeg aan, met zijn advocaat aan zijn zijde. Diaz werd gearresteerd en bleef enkele uren in voorlopige hechtenis in het Orleans Parish Justice Centre voordat hij na het betalen van een borgsom van $10.000.00. werd vrijgelaten.

Nate Diaz betaald borgsom

Volgens Rosenfield heeft Diaz nu, nu de borgsom is betaald, volle toestemming van de rechtbank om te reizen, waaronder ook vandaag terug te keren naar zijn eigen stad. "We waarderen hoe we zijn behandeld door het politiebureau van New Orleans, de rechtbank en hun personeel", zegt Rosenfield. Als Diaz schuldig bevonden wordt aan de aanklachten, kan hij maximaal acht jaar gevangenisstraf krijgen en/of een boete van $2.000.00.

Het was eerder deze maand dat er een grote aankondiging kwam dat Nate Diaz zijn boksdebuut zou maken om Jake Paul te vechten in een partij die is gepland op zaterdag 5 augustus in Dallas, Texas. Er is nu wat onzekerheid of deze partij door zal gaan, aangezien Diaz in een juridische zaak verwikkeld is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws