UFC-ster McGregor traint Bare Knuckle voor komend gevecht: 'Lets Go' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor traint Bare Knuckle voor komend gevecht: 'Lets Go'

UFC-ster McGregor traint Bare Knuckle voor komend gevecht: 'Lets Go'

Conor McGregor bereidt zich voor op zijn UFC-terugkeer met blote vuist training. De MMA-superster bevindt zich in de laatste fase van herstel van het gruwelijke gebroken been dat hij opliep in zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier afgelopen juli.

McGregor, 34, is de afgelopen twee maanden hard aan het werk geweest in de sportschool, waarbij hij regelmatig op de bokszak en pads slaat.

En een van de recente trainingen van de Ier zien de fans hem zonder handschoenen of handwikkels tekeer gaan. The Notorious deelde zaterdagochtend vroeg op Instagram een ​​​​clip waarin hij los ging.

lets go

De video toonde de posterjongen van de UFC die de bokszak met rechte linkerhanden uit meet en daarna een paar rechtse hoeken uitdeelt.McGregor's legioen volgelingen waren er snel bij om commentaar te geven, met een die zei: "Lets Go kampioen."

Een ander zei: "Ik zie hun hoofden op het canvas stuiteren. We zijn klaar voor de terugkeer van de Mac." Verwacht wordt dat The Notorious eind dit jaar dan wel begin volgend jaar een comeback maakt. Michael Chandler wordt genoemd als tegenstander.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws