UFC-ster McGregor! 'Probleem is op te lossen'
Home / Nieuws / UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

Conor McGregor heeft een verrassend verstandige kijk op de problemen van voetbalclub Manchester United. De vechter heeft niet allen verstand van knokken maar blijkt ook wel wat verstand van voetbal te hebben.

Een zeldzame gelegenheid waar hij eigenlijk verstand heeft, Manchester United wordt momenteel geconfronteerd met een aantal problemen, volgende de vechtende Ier zijn die simpel op te lossen. De Rode Duivels verkeren in de problemen na hun 5-0 verlies van rivalen Liverpool afgelopen weekend (tekst loopt door onder video).

McGregor is niet de eerste – en zal niet de laatste zijn – van vele grote namen die hun mening over het onderwerp uiten. Hoewel velen de negatieve kanten lijken te vermijden, heeft McGregor, die bekend staat om zijn uitgesproken mening, zijn visie gegeven over de lopende problemen.

Vervangen die hap

Op zijn Twitter-account zegt de Ier; ,,Je hebt iemand boven de groep nodig om het roer over te nemen. Gunnar Solskjær (trainer Man /united. red), zat op de bank toen Ronaldo speelde. Niet genoeg.”, schrijft de Ier. ,,Liefde en respect voor Ole tot het uiterste, maar zijn rol moet worden overgenomen. Naar mijn mening.”

Ondanks alle problemen op het veld is er nog steeds een overweldigende hoeveelheid respect voor de Noor als persoon. Per slot van rekening won hij als speler Manchester United de Champions League-finale en daar zal hij voor altijd aan herinnerd worden.

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page