Conor McGregor dreigt rivaal te doden in gevecht: 'Vieze ratten' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor dreigt rivaal te doden in gevecht: 'Vieze ratten'

Conor McGregor dreigt rivaal te doden in gevecht: 'Vieze ratten'

Conor McGregor zweert het leven van Tony Ferguson te beëindigen in een mogelijk UFC-gevecht. Gisteravond gebruikte McGregor social media om Ferguson zijn bedreiging te sturen.

De Ierse superster McGregor zegt dat hij een einde zal maken aan het leven van Ferguson in de UFC-kooi als de twee uiteindelijk gaan vechten. ,,Ik en jij vechten op een dag, maat en ik zal je leven daar eindigen", schreef de Ier aan Ferguson.

Grote naam

,,Ik heb al alle titels en het geld in dit spel gewonnen. Ik wil gewoon een van jullie vieze ratten daar doden, nu is het enige wat ik nog kan doen. En kijk hoe ik het doe. Alleen al op PPV verkoop”, schreef McGregor op Twitter.

Conor McGregor dreigt rivaal te doden in gevecht: 'Vieze ratten'

Toch lijken de harde woorden van McGregor geen loos alarm. Op dit moment lijkt het waarschijnlijk dat McGregor en Ferguson uiteindelijk met elkaar zullen knokken. De verhaallijn is er en Ferguson is een naam die groot genoeg is om een ​​hoop pay-per-views te helpen verkopen.

Het is ook een gevecht voor McGregor die hij zou kunnen winnen om weer in winst te komen wat betreft wedstrijden, en zichzelf weer in de rij te zetten voor een mogelijke titelkans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws