UFC-ster McGregor ontloopt dopingtests! Comeback uitgesteld Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor ontloopt dopingtests! Comeback uitgesteld

UFC-ster McGregor ontloopt dopingtests! Comeback uitgesteld

Dana White UFC-president, zegt dat Conor McGregor niet in de USADA-doping testpool zit. Wat inhoudt er zes maanden voorbij moeten zijn voordat hij weer gaat vechten.

Als UFC-president Dana White gelijk heeft, zit Conor McGregor niet langer in de testpool van USADA. Tijdens de UFC 280-persconferentie na het event van gisteravond vertelde White dat McGregor terug moet naar de doping testpool. En daar zes maanden moet voltooien voordat hij weer mag deelnemen.

McGregor is niet meer in actie gezien sinds zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier bij UFC 264 in juli 2021. Een gevecht waarbij McGregor verloor via TKO in de eerste ronde nadat hij zijn been had gebroken. Meerdere bronnen meldden een maand geleden dat McGregor de enige UFC-vechter is die in 2022 niet werd getest door het dopingtest bureau.

Geen uitzondering

Het was nog maar twee maanden geleden toen McGregor zijn pensionering plaagde in een bericht op sociale media. De vierde keer in zijn carrière dat hij zoiets heeft gedaan. Slechts enkele dagen later plaatste McGregor echter een video op zijn sociale accounts. Waarin hij beweerde dat zijn volgende gevecht de grootste comeback ooit in de UFC kooi zal zijn.

Dit alles gezegd hebbende, is er situatie geweest een waarbij een vechter vrijstelling kreeg van de tijd in de USADA test pool Brock Lesnar kreeg een vrijstelling van het strikte drugstest beleid van de UFC. Zodat hij terug kon komen om Mark Hunt te ontmoeten tijdens UFC 200. Lesnar testte uiteindelijk positief op clomifeen bij een test buiten wedstrijd seizoen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws