UFC-ster McGregor ontloopt dopingtests! Comeback uitgesteld
Home / Nieuws / UFC-ster McGregor ontloopt dopingtests! Comeback uitgesteld

UFC-ster McGregor ontloopt dopingtests! Comeback uitgesteld

UFC-ster McGregor ontloopt dopingtests! Comeback uitgesteld

Dana White UFC-president, zegt dat Conor McGregor niet in de USADA-doping testpool zit. Wat inhoudt er zes maanden voorbij moeten zijn voordat hij weer gaat vechten.

Als UFC-president Dana White gelijk heeft, zit Conor McGregor niet langer in de testpool van USADA. Tijdens de UFC 280-persconferentie na het event van gisteravond vertelde White dat McGregor terug moet naar de doping testpool. En daar zes maanden moet voltooien voordat hij weer mag deelnemen.

McGregor is niet meer in actie gezien sinds zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier bij UFC 264 in juli 2021. Een gevecht waarbij McGregor verloor via TKO in de eerste ronde nadat hij zijn been had gebroken. Meerdere bronnen meldden een maand geleden dat McGregor de enige UFC-vechter is die in 2022 niet werd getest door het dopingtest bureau.

Geen uitzondering

Het was nog maar twee maanden geleden toen McGregor zijn pensionering plaagde in een bericht op sociale media. De vierde keer in zijn carrière dat hij zoiets heeft gedaan. Slechts enkele dagen later plaatste McGregor echter een video op zijn sociale accounts. Waarin hij beweerde dat zijn volgende gevecht de grootste comeback ooit in de UFC kooi zal zijn.

Dit alles gezegd hebbende, is er situatie geweest een waarbij een vechter vrijstelling kreeg van de tijd in de USADA test pool Brock Lesnar kreeg een vrijstelling van het strikte drugstest beleid van de UFC. Zodat hij terug kon komen om Mark Hunt te ontmoeten tijdens UFC 200. Lesnar testte uiteindelijk positief op clomifeen bij een test buiten wedstrijd seizoen.

Bekijk ook

'Vette Bek!' Boksers Fury en Chisora aan de Five Guys-hamburgers na ring oorlog

‘Vette Bek!’ Boksers Fury en Chisora aan de Five Guys-hamburgers na ring oorlog

Na hun gevecht van 10 ronden in het Tottenham Hotspur Stadium gisteren

Oeps! Fury rivaal Usyk duikt op bij wedstrijd tegen Chisora

Oeps! Fury rivaal Usyk duikt op bij wedstrijd tegen Chisora

Fury dreigde de Oekraïner als deze zou opduiken plat op zijn muil te slaan.

Illegaal Knietje kost MMA-vechter de kop | video

Illegaal Knietje kost MMA-vechter de kop | video

Het gevecht welke afgelopen nacht plaatsvond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page