UFC ster McGregor koopt vechtsportorganisatie: 'Blote vuist vechten groot maken' Nieuws
Nieuws

UFC ster McGregor koopt vechtsportorganisatie: 'Blote vuist vechten groot maken'

UFC ster McGregor koopt vechtsportorganisatie: 'Blote vuist vechten groot maken'

In een onverwachte zet heeft UFC ster Conor McGregor een aandeel gekocht in Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) de blote vuist boksorganisatie.

David Feldman, president van BKFC, is "extatisch" met de komst van McGregor. "We hebben nu de grootste naam in de vechtsportwereld als mede-eigenaar van ons bedrijf," aldus Feldman tijdens de uitzending. "Ik denk dat dit de zaken enorm vooruit zal helpen. We gaan grote dingen doen en nieuwe markten aanboren."

BKFC president dolblij met McGregor aan boord

"We zijn nu partners met Conor McGregor. Iedereen in de vechtsportwereld, iedereen ter wereld weet wie die man is. Conor, bedankt, en laten we dit knallen!"

BKFC is de afgelopen jaren in razend tempo gestegen in populariteit. Bekende vechters als Mike Perry, Luke Rockhold en Eddie Alvarez hebben allemaal al in de organisatie gestaan.

In april 2023 was McGregor al eens aanwezig bij een BKFC evenement, waar hij spontaan een staredown had met Perry, een voormalig UFC vechter die gezien wordt als het gezicht van de blotevuist organisatie.

McGregor focust zich eerst op UFC comeback

Op dit moment bereidt McGregor zich voor op zijn langverwachte terugkeer naar de UFC. Na bijna drie jaar niet actief te zijn geweest zal hij op 29 juni tegen Michael Chandler in een weltergewicht gevecht te zien zijn tijdens UFC 303.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws