UFC-ster McGregor gearresteerd: Dikke racebak in beslag genomen Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor gearresteerd: Dikke racebak in beslag genomen

UFC-ster McGregor gearresteerd: Dikke racebak in beslag genomen

Conor McGregor is naar verluidt gearresteerd en zijn auto is in beslag genomen, nadat hij gisteren werd aangehouden voor gevaarlijk rijden in Ierland.

Volgens de Irish Independent werd McGregor tegengehouden door de Politie in West Dublin terwijl hij aan het rijden was in zijn Bentley Continental die meer dan $ 187.000 waard is.

De Ier werd naar verluidt door de politie aangehouden en vervolgens gearresteerd en beschuldigd van verschillende rijovertredingen, samen met het in beslag nemen van zijn auto door de autoriteiten. Hij werd uiteindelijk geconfronteerd met een aanklacht wegens gevaarlijk rijden. Die gepaard gaat met een mogelijke financiële boete en mogelijk zes maanden gevangenisstraf.

Rijbewijs kwijt

De voormalige UFC-kampioen werd aangeklaagd en op borgtocht vrijgelaten, waarna zijn voertuig aan hem werd teruggegeven. Dit is niet de eerste keer dat McGregor in de problemen komt dankzij zijn rijgewoonten in Ierland.

Hij verloor eerder zijn rijbewijs in 2018 en kreeg een boete nadat hij naar verluidt meer dan 154 km/u had gereden waar 100 km/u was toegestaan. Die aanklacht kwam een ​​jaar nadat McGregor een boete van ongeveer $ 440 had betaald voor te hard rijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws