UFC-ster McGregor compleet gestoord! 'Komt hierdoor' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor compleet gestoord! 'Komt hierdoor'

UFC-ster McGregor compleet gestoord! 'Komt hierdoor'

Michael Bisping voormalig UFC-kampioen heeft een theorie over het bizarre gedrag van Conor McGregor. Eenzaamheid zou de Ierse ster parten spelen.

De Ier McGregor is ongetwijfeld de grootste ster in MMA, maar hij komt vaker over als losgeslagen met zijn tweet en delete gedrag op sociale media. Onlangs richtte McGregor zich op Bisping, die in zijn professionele MMA-carrière in licht zwaargewicht en middengewicht heeft gestreden en sinds 2018 met pensioen is.

,,Wil je naar de oorlog gaan man, ja? Wil je naar de verdomde oorlog gaan? We gaan oorlog met je voeren, ja", zei McGregor. ,,Jij kleine worstelaar. Ik laat mijn beveiligers jou aanpakken. Waar verblijf je als je weer in Vegas bent, vriend? Kleine fucking pad.

Niet goed wijs

Dat was nog niet het einde van de haat speech van McGregor die nog wat berichten poste en weer weghaalde. Bisping zegt niet onder de indruk te zijn en een verklaring te hebben voor het bizarre gedrag van de superster ,,Het niveau van bekendheid dat [Conor McGregor] bereikte is astronomisch en het is zeer, zeer zeldzaam", zegt Bisping.

,,Er zijn veel mensen op dat niveau, maar om het te bereiken is verdomd zeldzaam … Ik ken een paar mensen zoals dat [en] ze worden eenzaam. Ze kunnen nergens heen, ze kunnen mensen niet vertrouwen, dus ik weet niet of dat het geval is met hem of wat dan ook… Hij heeft geen community, maar hij heeft nog steeds tonnen fans, dat kan men niet ontkennen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws