UFC-ster Khabib onder vuur genomen door oud-rivaal
Home / Nieuws / UFC-ster Khabib onder vuur genomen door oud-rivaal

UFC-ster Khabib onder vuur genomen door oud-rivaal

UFC-ster Khabib onder vuur genomen door oud-rivaal

Khabib Nurmagomedov, de voormalige UFC-lichtgewicht kampioen startte zijn eigen MMA-organisatie Eagle FC. Maar niet iedereen lijkt daar blij mee te zijn zoals oud-rivaal Tony Ferguson.

De Amerikaan neemt Khabib onder vuur door zware kritiek te uiten op de Rus zijn organisatie en met name een speciale gewichtsklasse. Deze 82,5 kilo klasse is tegen het zere been van Ferguson die zegt; ,,Khabib is zo dik dat hij een nieuwe gewichtsklasse moest maken.”

Tony Ferguson blaast Khabib Nurmagomedov over de nieuwe gewichtsklasse van 165 pond van Eagle FC: “Zo dik dat hij een nieuwe gewichtsklasse moest maken”, schrijft Ferguson op Twitter. De twee rivalen waren vijf keer gepland tegen elkaar te vechten. Geen van die wedstrijden is echter ooit tot wasdom gekomen vanwege verschillende redenen.

Verliezer

Ondanks dat Khabib al lang met pensioen is, blijft Ferguson de voormalige lichtgewicht ster op sociale media lastig vallen. De normaal gesproken stille Rus sloeg uiteindelijk terug naar Ferguson met het volgende bericht. ,,De afgelopen drie jaar Tony Ferguson, heb je nooit een enkele ronde gewonnen in de UFC, sommige van de rondes verloor je 10:8. “

,,Sinds 2015 heb je slechts één vechter uit de top 15 gewonnen. Tony, het is hier een duidelijk beeld, ik ga niet laag en persoonlijk worden, ik ga je niet beledigen. Het zijn gewoon feiten”, schreef Khabib aan Ferguson. De rivaliteit is nog lang niet over en geruchten gaan dat Ferguson wel eens binnen zou kunnen worden gehaald bij Khabib’s Eagle FC.

Over Alex Kowalski

Bekijk ook

Parkeerruzie eindigt in vechtpartij! Publiek geeft advies (video)

Parkeerruzie loopt uit de hand! Publiek coached mee (video)

Dan maar knokken....

'Dit overleeft hij niet!' Angst om boksicoon Joshua

‘Dit overleeft hij niet!’ Angst om boksicoon Joshua

Dit overleeft hij niet

'Man zonder pik!' Boksbond overweegt transgender competitie

‘Man zonder pik!’ Boksbond ziet transgender competitie wel zitten

In de praktijk zijn er extreme gevallen geweest waar vrouwelijke vechters zwaar letsel opliepen,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page