Khabib gaat strijd aan met UFC, biedt topvechter contract MMA Nieuws
MMA Nieuws

Khabib gaat strijd aan met UFC, biedt topvechter contract

Khabib gaat strijd aan met UFC, biedt topvechter contract

Khabib Nurmagomedov laat er geen gras over groeien. De voormalige UFC lichtgewicht kampioen biedt Dustin Poirier de optie om te tekenen bij zijn vechtsport organisatie Eagle FC. Mocht de UFC besluiten de Amerikaan te laten lopen.

Dat Khabib niet schroomt om een topnaam bij de UFC alvast een positie in zijn vechters stal aan te bieden, heeft te maken met het feit dat hij de concurrentie aangaat met zijn oude werkgever. Poirier die afgelopen weekend strandde in zijn poging om UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira te onttronen, hintte op zijn pensioen.

Baas

Wat Khabib betreft is Poirier welkom bij Eagle FC, de Rus en Poirier delen een gezamenlijke vijand in de vorm van Conor McGregor. Zowel Khabib en Poirier versloegen de Ier op vernederende wijze. In het laatste gevecht tegen Poirier brak McGregor zijn been (lees verder onder video).

Of Poirier serieus het aanbod van Khabib zal overwegen is niet bekend. Vandaag werd bekend dat ex-UFC vechter Kevin Lee zich aansloot bij de vechtclub van Khabib. In het verleden waren beide rivalen, nu kan Lee zijn nieuwe broodheer Khabib baas neomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws