UFC-ster Khabib spreekt over mislukt gevecht met Mayweather – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC-ster Khabib spreekt over mislukt gevecht met Mayweather

UFC-ster Khabib spreekt over mislukt gevecht met Mayweather

Khabib Nurmagomedov beëindigde zijn MMA-carrière voorgoed in maart en geniet sindsdien van zijn leven als pensionair. De Rus voor altijd worden beschouwd als een van de beste UFC-vechters die hebben deelgenomen in de MMA-wereld.

Onlangs was de legendarische Russische vechter weer in het nieuws omdat hij een voorgenomen gevecht met Floyd Mayweather blijkbaar afwees. Khabib maakte een einde aan zijn carrière na zijn wedstrijd tegen Justin Gaethje bij UFC 254 in 2020. Mayweather kwam op de proppen en Khabib kreeg schijnbaar een bod van $ 100 miljoen, maar volgens geruchten deze afwees.

Niet genoeg

Khabib verklaarde dat hij discussies had over de strijd met notabelen uit Saoedi-Arabië en voegde eraan toe dat hem ergens rond de $ 100 miljoen werd aangeboden. Terwijl hij met RT Sport MMA sprak gaf de voormalige kampioen uitleg. Toch lijkt geen bedrag groot genoeg om de Rus uit pensioen te eten komen.

,,De verleiding is er altijd. Er waren dergelijke gesprekken met Saoedi-Arabië. Ze wilden dat ik daar zou vechten. Voor ongeveer $ 100 miljoen”, zegt Khabib. Dat was niet het exacte bedrag, maar het was om en nabij een dergelijk bedrag.”

Bekijk ook

‘Zo verdiende ik miljoenen’: UFC-legende St-Pierre geeft tips

Als UFC-vechter behaalde St-Pierre grote successen maar blijkt ook een gedreven zakenman

Kickboksen: GLORY kijken via nieuw streaming platform

Glory gaat een samenwerking aan met een nieuwe online uitzendpartner.

Glory kickbokser best betaalde vechter met nieuw contract

Via Instagram melde de Canadees het nieuws

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page